Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha 1 hét után annyira vonzott szexuálisan a barátom, hogy nem bírtam tovább szex nélkül? Emiatt hamar kiéghet a kapcsolat?
Egyszerűen az első pillattól kezdve, hogy megismertem ezen fantáziálgattam, még sosem történt velem ilyen... Ő is azt mondta, hogy még ilyen lánnyal nem találkozott, akivel ennyire kölcsönösen érezte volna ezt a tüzet.
Nekem először meg se fordult a fejemben, hogy gáz lenne, mindketten akartuk, de a barátom 2 hét után megjegyezte, hogy nem gondolom azt, hogy túl hamar odaadtam neki magam?! Ez teljesen leblokkolt, hogy mit gondolhat rólam??
Akinek esetleg ilyen hamar megtörtént a dolog: kihatott ez a kapcsolatra a későbbiekben, hamar kiégett a kapcsolat, hogy a legizgalmasabb részén szinte egyből túlvoltatok?? Vagy ez nem feltétlenül befolyásolja, ha egyébként azóta tök jól kijöttök?
Köszönöm a válaszokat, lett egy kis lelki nyugalmam...
Igen tényleg elég bunkó beszólás volt ez tőle, de azóta nem emlegeti, normális is velem, de azért megütötte a fülemet...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!