Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha 1 hét után annyira vonzott szexuálisan a barátom, hogy nem bírtam tovább szex nélkül? Emiatt hamar kiéghet a kapcsolat?
Egyszerűen az első pillattól kezdve, hogy megismertem ezen fantáziálgattam, még sosem történt velem ilyen... Ő is azt mondta, hogy még ilyen lánnyal nem találkozott, akivel ennyire kölcsönösen érezte volna ezt a tüzet.
Nekem először meg se fordult a fejemben, hogy gáz lenne, mindketten akartuk, de a barátom 2 hét után megjegyezte, hogy nem gondolom azt, hogy túl hamar odaadtam neki magam?! Ez teljesen leblokkolt, hogy mit gondolhat rólam??
Akinek esetleg ilyen hamar megtörtént a dolog: kihatott ez a kapcsolatra a későbbiekben, hamar kiégett a kapcsolat, hogy a legizgalmasabb részén szinte egyből túlvoltatok?? Vagy ez nem feltétlenül befolyásolja, ha egyébként azóta tök jól kijöttök?
Szia!
Nálunk egy hét után történt meg. Addig minden nap elmentünk sétálni, este általában 11 felé jöttem haza. Mindig hazakísért (jó környék...) és a kapuban alig bírtunk magunkkal. Tudtuk, hogy ha egyszer felmegyünk a másikhoz, nem tudunk megállni. Így is lett. A filmből, amit nézni kezdtünk, kb 3 percet láttunk.
7 hónapja vagyunk együtt.
Nekem is van egy exem, akivel első pillanattól kezdve azt éreztem hogy úristen én nagggyon akarom.. huh, fogalmam sincs miért! Végülis nem adtam oda magam neki (kb 10 nap után), de nagyon közel voltunk hozzá. Csak az tartott vissza, hogy nem voltam rendesen éppen akkor szőrtelenítve.. xD Hát de ki a franc számított rá aznap..:D Pedig jó lett volna:( Csak aztán szakítottunk.
Megjegyzem, két hete feküdtem le vele. Szakítás után jódarabig nem találkoztunk, aztán amikor igen..elszabadultak az indulatok:D Valahogy éreztem, hogy ha elkezdünk többet beszélgetni egymással (+még iszunk is, mivel buli volt..) Akkor itt biztos lesz valami. Hát lett is és őszintén szólva annyira nem bántam meg..:) Sőt már egy következő alkalmon fantáziálok :(
Soha ilyet senkinél nem éreztem még:O Durva.
19/L
Szia!
Ez egyáltalán nem gáz. Ettől nem ég ki a kapcsolat.
Ha nem illetek össze szex terén, akkor inkább derüljön ki hamarabb, mint később. Aki csak a szexért lenne veled, az úgy is kivárna még fél évet is, és utána dobna. De nem szabad mindig erre alapozni. Azért azt meg lehet érezni, hogy valaki szeret-e vagy nem. Jól cselekedtél.
Élvezd az élet minden örömét. Csak ne felejtsetek el gumit használni :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!