Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Azzal maradtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Azzal maradtatok akinek a szüzességeteket adtátok?

Figyelt kérdés
Ha igen miért közrejátszott-e hogy ő vette el a szüzességeteket és ezáltal egyfajta kötődés van mégha rossz is a kapcsolat? Vagy ha nem miért nem maradtál vele miért lett vége a kapcsolatnak?
2011. máj. 3. 01:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én vele vagyok együtt. De engem egyáltalán nem érdekelt a szüzesség téma. Az se volt szempont, h okos, helyes blablabla emberrel feküdjek le. Hát így alakult, h még a férfi is tökéletesforma. Ha megromlik a kapcsolat, biiztosan nem fog érdekelni, h ő vette el.
2011. máj. 3. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
47%
Én nem maradtam vele, mivel nem is jártunk. Egyik volt osztálytársammal történt, de jó emlékként maradt meg. Azóta is mindig téma az osztálytalálkozókon:D
2011. máj. 3. 10:29
 13/17 anonim ***** válasza:
én sajnos nem. :( 14 éves voltam, együtt voltunk három hónapja, nagyon megbíztam benne, nagyon szerettem és lefeküdtem vele. két napra rá közölte, hogy nekünk nincs több dolgunk egymással, ő megkapta, amit akart. sajnos kihasznált és átvert... :((
2011. máj. 3. 10:44
 14/17 anonim válasza:
Én 14 voltam mikor elvesztettem 11év van köztünk most vagyok 19 és 2éve már együtt élünk nem azért mert ő volt az első hanem mert szeretem és ő is szeret ritka de nekem bejött az első srác.Működik a kapcsolatunk már 5 éve és fontos nekem hogy ő volt az első:)
2011. máj. 3. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Igen, ma már a férjem és van egy kisfiunk is :)

Nem így terveztem de így hozta az élet, mármint nem szándékos történt így, hanem még gimiben összejöttünk, ő volt az első, aztán azóta is együtt vagyunk már 9 éve :)

2011. máj. 3. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem maradtam azzal sajnos, viszont engem megviselt a dolog, azóta képtelen vagyok másokkal kapcsolatot kialakítani. Szóval van akinek nem számít ki vette el, másnak meg sokat jelent.
2011. máj. 3. 14:20
 17/17 anonim ***** válasza:

nem, az aki elvette a szüzességem átbaszott :D tudod mikor maradtam vna vele, jó ez hülyeség mert ő nem akart velem maradni, de érted :D

az meg h kötődés jön létre, egy nagy baromság énis azt hittem, de nem igy van, max akkor ha tényleg szereted, de nem azért fogsz kötődni hozzá mert elvette a szűzeséged,hanem, mert szereted ennyi :D

17/L

2011. máj. 3. 15:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!