Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Azzal maradtatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Azzal maradtatok akinek a szüzességeteket adtátok?

Figyelt kérdés
Ha igen miért közrejátszott-e hogy ő vette el a szüzességeteket és ezáltal egyfajta kötődés van mégha rossz is a kapcsolat? Vagy ha nem miért nem maradtál vele miért lett vége a kapcsolatnak?
2011. máj. 3. 01:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szerintem a lányok talán 1 %-a marad azzal aki az első volt.
2011. máj. 3. 01:53
 2/17 anonim ***** válasza:
67%
nem. és nem igazán okozott semmilyen különleges kötődést,h. vele veszítettem el, a szakításnál ez nem merült fel, nem volt szerepe. nem olyan nagy súlyú dolog ez a szüzesség téma, sztem kicsit túl van spilázva a fontossága...
2011. máj. 3. 02:04
 3/17 nielindi ***** válasza:
52%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:04

egyet értek!

2011. máj. 3. 02:09
 4/17 anonim ***** válasza:
47%
nem maradtam vele!!! 16évesen vesztettem el 17évesen szakitottam vele meguntam nem tudom miért egyszerüen ő is meg én is ...:S:S
2011. máj. 3. 06:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi együt maradtunk, de nem azért, mert Ő vette el a szüzességemet. Egész egyszerűen, úgy éreztem és érzem, hogy Ő az akivel le tudnám élni az életemet. Mikor megismerkedtünk, Ő 23 éves volt, én 22. Ennek már 7,5 éve. Van egy 1 éves fiacskánk, és jobban szeretjük egymást mint valaha. Csak a szüzesség elvételére alapozni egy kapcsolatot értelmetlen.
2011. máj. 3. 07:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én 16 voltam, ő 21. 3 évet voltunk együtt, jó volt, de talán kicsit több volt, mint kellett volna. Én örülök, hogy vele veszítettem el, mert kellemes emlék, meg végül is szerettem is őt, legalább nem egy buliban, részegen, vagy hasonló kellemetlen módon.
2011. máj. 3. 07:28
 7/17 napietus ***** válasza:

nem, dehogy is! akkor is tudtam, hogy totálisan megbízhatatlan, és nem ő lesz életem párja (18 voltam). de elég kellemes 8 hónap volt, amíg együtt jártunk, mert amúgy, helyes, kedves, jó humora van és elképesztően okos ! szóval mai napig beszélünk néha, de érzelmileg nem köt hozzá semmi.

egyébként sztem is túl van ez a dolog lihegve. nem maradnék csak azért valakivel, mert ő volt az első.

29/N

2011. máj. 3. 08:08
 8/17 anonim válasza:
Én vele maradtam,van egy 14 hós kisfiunk...
2011. máj. 3. 08:48
 9/17 anonim ***** válasza:

Én még azzal vagyok aki elvette. És remélem ez így is marad, persze nem a szüzesség miatt.

Mondjuk nem tudom ki mit ért a túllihegésen, nekem irtó fontos volt, hogy csak olyannal feküdjek le, akit szeretek, és nekem igenis fontos kérdés volt ez a szüzesség dolog.

2011. máj. 3. 08:54
 10/17 anonim ***** válasza:
nem.
2011. máj. 3. 09:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!