Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem, de már tényleg vágyom a szexre? 18l
Figyelt kérdés
még szűz vagyok és mindenki azt mondja, hogy amit nem kóstóltam,arra nem lehet rászokni,vagy hogy amit nem próbáltm még ,az nem hiányozhat az életemből.És hogy várjak még ,van időm... :/2011. máj. 2. 22:20
11/25 Chuck válasza:
Utolsónál a pont..
Kérdezőnek meg: akkor célszerű lenne megkeresni a "nagy Őt" lassan...
12/25 anonim válasza:
Először mindenki idegen vagy te az anyád hasában barátkoztál? Na ilyenkor hol a pont?
13/25 anonim válasza:
ma 00:23
Akkor meg minek írja ide a hülyeségeit?
14/25 Chuck válasza:
Fordítom a helyzetet:
Első srác aki tetszik, kapd el, beszélgess vele vagy 5 percet, aztán már nem lesz idegen, és mehet a vágyad teljesítése....
16/25 anonim válasza:
Mert a kérdező agyaszinte nulla.........
17/25 anonim válasza:
de gratulálok az 52%-osnak, mert a sok szűz lányok közül sikerült egyet beszerválniaXD
19/25 A kérdező kommentje:
tényleg? észre sem vettem hogy valaki éppen dug:D naGyon jól csinálhatod:D
2011. máj. 4. 20:25
20/25 anonim válasza:
Ha nem veszed észre azt nem nevezném jónak :D Sokkal inkább nagyon bénán :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!