Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szégyellem, de már tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellem, de már tényleg vágyom a szexre? 18l

Figyelt kérdés
még szűz vagyok és mindenki azt mondja, hogy amit nem kóstóltam,arra nem lehet rászokni,vagy hogy amit nem próbáltm még ,az nem hiányozhat az életemből.És hogy várjak még ,van időm... :/
2011. máj. 2. 22:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%
Élvezd az életet, azért van.
2011. máj. 2. 22:22
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Az életet nem csak szexel lehet élvezni:P Nem azért mondják neked, mert tilos, hanem hogy találd meg az igazit! És szerintem jobban jársz mint egy kalanddal:)
2011. máj. 2. 22:27
 3/25 A kérdező kommentje:

a jó alat mit értesz?

amúgy én mindenképp jól akarom majd ismerni a barátomat:)

2011. máj. 2. 22:38
 4/25 anonim ***** válasza:
0%
Írtam privátba.
2011. máj. 2. 22:39
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
hát elvenni a szüzességed..de ha még nem akarod akkor csak egy kis nyelvvel kényeztetni:)
2011. máj. 2. 22:40
 6/25 anonim ***** válasza:
Én idősebb vagyok, mint az előttem szóló, de mondjuk nagyban befolyásolja a "párválasztást", hogy hol laksz?
2011. máj. 2. 22:41
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

a boldogsághoz a szex nem minden, a pénz is nagyon fontos :D

Félretéve a tréfát, ha találsz egy normális pasit akkor tedd meg, de azért ne az első jöttmenttel, mert azt nem biztos hogy élvezni fogod.

24/f

2011. máj. 2. 23:07
 8/25 anonim ***** válasza:
Fiúk, lányok! Elaludtatok, eltűntetek? :)
2011. máj. 2. 23:10
 9/25 anonim ***** válasza:
Talán már össze is jöttek...
2011. máj. 2. 23:10
 10/25 anonim ***** válasza:
95%

Elég szánalmas, hogy kiír egy lány egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy szexre vágyik és ti szerencsétlenek kapásból letámadjátok a hülye ajánlataitokkal... -.-"

Szerintetek jó, ha egy idegen veszi el vkinek a szüzességét??? Undorító önző patkányok.

2011. máj. 3. 00:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!