Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egyéjszakás kalandban benne lennétek? Aki nem, az miért nem?
Volt mar 1 ejszakas kalandom nehanyszor....addig jo dolog amig nem akarok komolyan senki mellet leragadni.ki a fenenek lenne kedve evekig sex nelkul elni.de mostmar nem csinalnek ilyet/huseges vagyok/,eljott az a idoszak amikor lenyugodtam es kiszorakoztam magam.
21/L
Jaj de erkölcsös itt mindenki. Persze a csajok nem olyanok. Á, ők csak is az igaz szerelmükkel fekszenek le, mert a szex nem működik érzések nélkül.
Tudjátok, hogy kinek adjátok ezt be.
most tartok az 5.hónapnál szex nélkül.
nemtudom, meddig bírom még, mert kezd nagyon hiányozni. :/
nem találom az igazi szerelmet, és a másik felemet, ezért valószínűleg lassan belemegyek. de olyannal nem hiszem, akit ismerek 1 órája. hanem valakivel régebbről, akivel annó nem jött össze... :P
de tudom, hogy ha megtörténne, utána folyton rá gondolnék, és iszonyú könnyen beleszeretnék.
veszélyes
Nem. Még ha nem lennék szűz, akkor sem vállalkoznék egy ilyen kalandra. Amellett, hogy az érzelmeimet is felkavarhatja, még veszélyes is kettesben lenni egy vadidegennel, feltehetően éjszaka!
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!