Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egyéjszakás kalandban benne lennétek? Aki nem, az miért nem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 18:12
1/14 anonim válasza:
Nekem a szex és az érzelem összefolyik. Ha nem is kell szerelmesnek lenne egy menethez, de nagy eséllyel zúgnék bele az illetőbe, és nem akarok pofára esni.
2/14 anonim válasza:
Nem, mert soha nem lennék képes megcsalni a páromat, és én azzal fekszem össze, akit szeretek.
3/14 anonim válasza:
igazság szerint már volt is.
nem egy felemelő érzés, mert a végén értéktelennek érzi magát az ember lánya, mert hát ez olyankor történik meg (vagyis velem olyankor:)), ha nagyon vágyom egy kis érintésre, ha nagyon magányos vagyok.
23N
4/14 anonim válasza:
Nem, mert utána k.urvának érezném magam.
5/14 anonim válasza:
Egyszer volt egyéjszakás kalandom, de utólag nagyon megbántam. Soha többé nem mennék bele ilyesmibe. Annyira személytelen volt az egész, nem volt meg az az intimitás, amit az ember egy kapcsolatban átélhet.
25/L
6/14 anonim válasza:
Azért nem,mert én úgy szeretek szeretkezni,hogy szeretem az illetőt. Érzelmek nélkül élvezni sem tudnám,kb. olyan lenne mintha hagynám hogy valaki megerőszakoljon-csak hogy éreztessem a lényeget.Nem élvezném,és már aznap megbánnám,sőt még a gondolatot is bánnám.Semmire nem jó,nem jobb olyasvalakivel,akit szeretsz,csókolsz és tudod hogy imás téged,nem csak 20 percig van benned és aztán ott hagy,mihelyst vége,mint egy darab rongyot,és úgy érzed hogy ribanc lettél?A gondolattól is borzadok! 17/L
7/14 anonim válasza:
Megjegyzésként pedig egy férfi egyéjszakás kaland után hős.egy nő utána leírt k*rva.
A válasz nem.egy nőnek legyen tartása.
8/14 anonim válasza:
Nem.Nagyon olcsónak érezném magam tőle.
9/14 A kérdező kommentje:
18:16 Első válaszoló: Azt hiszem egyet értek veled, valahogy így vagyok. Hasonló csalódás engem a másik félként ért.
2011. máj. 2. 18:22
10/14 anonim válasza:
Nem,mert kb. le se mernék vetkőzni olyan előtt,aki iránt semmilyen érzelem nem fűz.Nekem ehhez kellenek érzelmek.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!