Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nekem bejön ha egy lánynak lógnak a cicik, ez gáz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 17:38
11/28 anonim válasza:
Nos kedves kérdező nem gáz De egyértelmű,hogy miért:)
12/28 A kérdező kommentje:
És megosztanád velem hogy miért?
2011. máj. 2. 20:39
13/28 anonim válasza:
Mert 33 vagy?! Az idősebb férfiak buknak csak a lógó mellre...mármint eddig csak ilyenekkel találkoztam:)
14/28 A kérdező kommentje:
Szóval 33 évesen idősnek számítok?
2011. máj. 2. 20:59
15/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem ezt írtam csak az idősebbek:):) szóval eddig még nem találkoztam 25 alattival aki a lógó mellre bukott volna egyáltalán nem vagy idős csak idősebb vagy mint például egy 20-25 éves:) Elnézést ha félreérthetően írtam:)
16/28 A kérdező kommentje:
nem tudják mi a jó:):) egyébként abban igazad van hogy 30 alatt nem fogsz talalni olyat akinek ez tetszik. nekem pl az jön be ha nem túl nagy de viszon jó lapos:)
2011. máj. 2. 21:19
18/28 A kérdező kommentje:
És tudod milyen nehéz talalni olyan nőt, aki el is hiszi hogy ez tényleg tetszik nekem.
2011. máj. 2. 21:46
20/28 A kérdező kommentje:
Na látod:) és ha még azt is mondom hogy az is tetszik ha egy picit csúnya a lány, tényleg nem fogsz hinni nekem.
2011. máj. 2. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!