Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nekem bejön ha egy lánynak lógnak a cicik, ez gáz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 17:38
2/28 anonim válasza:
Kinek mi jön be.. de én szeretem, ha egy lány hord melltartót. Amúgy meg a nagyobb mellű nőknek elve lógós picit.
3/28 A kérdező kommentje:
Igazából nem kell hogy nagy legyen csak lógjon. és a lány legyen vékony.
2011. máj. 2. 17:51
4/28 anonim válasza:
Én vékony vagyok, nincs túl nagy mellem, talán kicsit nagyobb az átlagtól, és lóg, utálom szegény cicijeimet..és el se tudom hinni, hogy a párom szereti..
5/28 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el hogy őrülten szexi és izgató tud lenni:)
2011. máj. 2. 18:36
6/28 anonim válasza:
Ó ha találnék ilyen pasit elég nagy mellem van sajnos mikor megnőttek akkor eléggyorsan nőttek fu nagyon utálom próbálom elfogadni de sajnos nem megy:(:(
7/28 anonim válasza:
Miért lenne baj? Csak a kis-, közepes-, és a szilikonmell az ami nem lóg, a D től nagyobb már mindenkinek...
A szexuálitás nem egy olyan dolog amit szabályozni tudsz... szerintem ez még tök természetes is.
8/28 A kérdező kommentje:
Pedig lehet olyan férfit talalni aki szereti! én is ilyen vagyok. nekem az nem is jön be ha állnak. nem azt mondom hogy nem tetszik csak ha lóg attól nagyon be tudok indulni:)
2011. máj. 2. 19:15
9/28 anonim válasza:
Nos nekem kisebb mint D és lóg;):)
Mond csak hány éves vagy?:P
10/28 A kérdező kommentje:
33:)
2011. máj. 2. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!