Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejönne az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejönne az ilyen lány?

Figyelt kérdés
Aranyos kissé szűzies arc,félhosszú barna haj,kék szem,kb 180 cm magas,60 kg körül lehet és nem gebe,anorexiás stb csak szép vékony,kissebb alma típusú melle van kicsit kockás has,formás kerek popsi,mindig deszkás vagy tornacipőt hord,csőnaci,póló,pulcsi ilyenek...nekem iszonyatosan bejön és jól elvagyunk meg minden csak nemtudom hogy nyomuljak rá illetve mikor lenne érdemes megcsókolnom annyira jó lenne szerintetek?
2011. máj. 2. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt mi a kérdés? Ha kell csináld, ha nem kell, ne szenvedj!
2011. máj. 2. 16:50
 2/7 A kérdező kommentje:

16:50

Igazad van...amúgy a kérdés szerintem érthető:)

2011. máj. 2. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:

És kora? Ha neked nem kell innen páran szívesen ráugranának.

26 ff

2011. máj. 2. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Csinálj anyukádnak egy kisunokát :)
2011. máj. 2. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:

18:05

Hülye:D:)

17:59

Miért ne kéne???Nem azért kérdeztem...pont hogy nagyon is kell:)Amúgy 20 ő is meg én is csak 1,5 hóval fiatalabb:)

2011. máj. 2. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne, az a gond csak hogy 180cm magas én meg 177 vagyok.
2011. máj. 2. 20:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem se jobb mert 185 vagyok és 70 kg se de nem zavarja őt szerencsére:)
2011. máj. 2. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!