Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatnék barátnőt vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék barátnőt vagy alkalmi kapcsolatra megértő, helyes, kedves lányt ( most nem prostira kell gondolni)?

Figyelt kérdés

Szexelni akarok, de nagyon gátlásos és önbizalomhiányos, félénkebb húszéves fiú vagyok. Akárhányszor próbálkoztam mindig visszautasítottak a lányok eddig még, így hát szex se volt meg rendes kapcsolatom se sajnos. Nem tudom, hogy ki bírná ezt, de nekem nagyon elegem van belőle. Csak kudarc volt minden próbálkozásom, pedig mondta már több lány is, hogy aranyos fiú vagyok...

Ki érti ezt?

2011. máj. 2. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne felj a lanyoktol ennyi az egesz, es ha lehet olyannal probalkozz aki nem ismer mivel, ha meg nem volt rendes kapcsolatod akkor benanak nezhetnek az ismeros csajok es az mar -50% esely.Merj probalkozni!!! sok sikert
2011. máj. 2. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is volt jó pár kudarcom, a pasik terén. Nagyon rámenősek voltak, és ez nem igazán tetszett. Ezért egy félénkebb, visszahúzódó sráccal próbálkoztam, és vele vagyok lassan 7 éve.

Szóval fel a fejjel! Lehet, csak rossz helyen kerestél. Hidd el a csajok jobban oda vannak az olyan srácokért, akik nem csak egy darab húst látnak benne!

2011. máj. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!