Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hamarabb odaadnátok magatokat egy szűz srácnak, mint egy nem szűznek?
Nem. Ha komoly kapcsolatról van szó, nem érdekelne, de tisztában lennék vele, hogy az összeszokás hosszú procedúra lesz.
Alkalmi kapcsolatom bár nem volt, nem is tervezem, hogy lesz,de akkor pedig inkább tapasztaltabb pasit keresnék.
Hogy pontosan a kérdésre válaszoljak, nem "adnám oda" magam hamarabb. Alkalmi(vagy legalább is nem túl komoly) kapcsolatban meg főleg nem vonzana, hogy valaki nulla tapasztalattal megpróbálja játszani a férfit, és szerintem unnám is. Ha viszont és irányíthatnék, és nem lenne nálam idősebb az illető*, azt nagyon is élvezném.
Komoly kapcsolatban viszont annyi minden összeköt két embert, hogy ez a kérdés nem befolyásol semmit, akkor is szeretem a másikat és türelmes vagyok, ha tapasztalatlan még, ha meg nem az, az külön jó.
*Azért írom, hogy ne legyen idősebb, mert ha 20 éves létemre egy nálam idősebb szűz srácot találnék, valószínűleg nem passzolnánk egymáshoz úgysem.(Ha nem volt még komolyabb kapcsolata, az elgondolkoztató, ha pedig elvi okokból nem feküdt le senkivel, úgy sem bírna engem.)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!