Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hamarabb odaadnátok magatokat egy szűz srácnak, mint egy nem szűznek?
Egy tapasztaltabb fiú hamarabb kezdeményezhet, mint a szűz, de az én odaadásom ettől nem függ.
21/L
Az, hogy mikor szeretkezek először a barátommal, nem attól függ, hogy szűz-e vagy sem, hanem a személyiségétől, attól, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon, mennyire értjük meg egymást, milyen komoly a kapcsolatunk, stb.
Bár annyiban számít, hogy a srác szűz-e még, hogy általában a szűz fiúk tovább tudnak várni, akinek pedig már van ilyen tapasztalata, az általában kicsit rámenősebb. De persze vannak kivételek.
Nekem édes mindegy, hogy szűz-e a párom, mikor összejövünk, vagy sem. Hogy mikor vagyok vele együtt először, azt sem a szüzesség/nem szüzesség szabja meg, hanem, hogy a bizalom szintjén mikor fejlődik oda a kapcsolat.
Az, hogy velem van először, önmagában nem izgató.
Az, hogy volt már több partnere, nem jelenti, hogy azt gondolom, engem csak megdugni akar. Jó esetben eleve olyannal jövök össze, akit már megismertem annyira, és látok benne annyi értéket, hogy ez eleve fel sem merül.
Mikor fogjátok már végre fel, hogy ha valaki komoly, tartalmas kapcsolatra kereste a párját, akkor ez az egész szűz/nem szűz dolog semmit nem számít?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!