Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Hamarabb odaadnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hamarabb odaadnátok magatokat egy szűz srácnak, mint egy nem szűznek?

Figyelt kérdés
Miért? Kort légyszi!
2011. máj. 2. 12:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért gondolod hogy van összefüggés a kettő között?
2011. máj. 2. 12:38
 2/17 anonim ***** válasza:

Egy tapasztaltabb fiú hamarabb kezdeményezhet, mint a szűz, de az én odaadásom ettől nem függ.

21/L

2011. máj. 2. 12:41
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem mondanád azt, hogy aranyos, ha a srác bevallaná, hogy szűz, mikor már majdnem ott tartotok? Meg lehet, hogy nincs az, hogy: Ááá, már volt egy csomó nővel és engem is csak meg akar dugni. Nem mozgatja meg a fantáziád, hogy te lehetsz az első nő az életében?
2011. máj. 2. 12:41
 4/17 anonim ***** válasza:

Az, hogy mikor szeretkezek először a barátommal, nem attól függ, hogy szűz-e vagy sem, hanem a személyiségétől, attól, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon, mennyire értjük meg egymást, milyen komoly a kapcsolatunk, stb.

Bár annyiban számít, hogy a srác szűz-e még, hogy általában a szűz fiúk tovább tudnak várni, akinek pedig már van ilyen tapasztalata, az általában kicsit rámenősebb. De persze vannak kivételek.

2011. máj. 2. 12:44
 5/17 szamóca. ***** válasza:
100%
hát nekem nem mozgatja a fantáziám...az azt jelenti hogy tapasztalatan, és a tapasztalatlan embereket nehezebb rávenni perverzségekre:D
2011. máj. 2. 12:45
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem édes mindegy, hogy szűz-e a párom, mikor összejövünk, vagy sem. Hogy mikor vagyok vele együtt először, azt sem a szüzesség/nem szüzesség szabja meg, hanem, hogy a bizalom szintjén mikor fejlődik oda a kapcsolat.

Az, hogy velem van először, önmagában nem izgató.

Az, hogy volt már több partnere, nem jelenti, hogy azt gondolom, engem csak megdugni akar. Jó esetben eleve olyannal jövök össze, akit már megismertem annyira, és látok benne annyi értéket, hogy ez eleve fel sem merül.

Mikor fogjátok már végre fel, hogy ha valaki komoly, tartalmas kapcsolatra kereste a párját, akkor ez az egész szűz/nem szűz dolog semmit nem számít?

2011. máj. 2. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:
utolsó voltam, 23 L
2011. máj. 2. 12:48
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez nem befolyásol a döntésemben. Max egy tapasztaltabb fiú előbb érezteti velem, hogy nekem is szükségem van egy jó kis ... :D
2011. máj. 2. 12:50
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 2. 12:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ne kamuzd, hogy szűz vagy mert semmit nem érsz el vele. Ma volt egy hasonló kérdés, ahol a kérdező azt akarja bemesélni, hogy a csajok hamarabb lefekszenek vele, meg odaadóbbak mert azt kamuzza, hogy szűz. Ja, és az ember 24 éves létére csinál magából idiótát. Én nő vagyok, és ha egy férfi 24 éves létére csinálja nekem a szende szüzet, az már felettébb gyanús. Ha tényleg szűz akkor azért gázos a szitu, ha meg hazudik akkor meg azért.
2011. máj. 2. 13:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!