Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Keresztény lányok, ti mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keresztény lányok, ti mennyire vagytok a szexben visszafogottak?

Figyelt kérdés

Úgy értem: szoktatok sokat szexről beszélni a barátotokkal, orálozni, új dolgokat kipróbálni, egyáltalán, szabadon megélni az egész szexet?

Én keresztény lány vagyok, de valahogy a templomi nevelés hatása az lett, hogy egy ilyen rossz, elítélendő dolog lett a fejemben a szexből. Más is járt ilyen rosszul?

2011. máj. 1. 20:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%
én keresztény fiú vagyok, és tökéletesen egyetértek ebben Veled, nálam is pont ez lett nagy nagy hitben való nevelés hatása :P és keresztény suliba is járok, meg sok lányt ismerek, és 10ből 9 szintén ilyen "megrontott" gondolkodású:D:D
2011. máj. 1. 20:39
 2/22 anonim ***** válasza:
14%

Én is keresztény fiú vagyok. Szoktam beszélgetni a szexről, de orálozni azért nem próbálnék :D

"Én keresztény lány vagyok, de valahogy a templomi nevelés hatása az lett, hogy egy ilyen rossz, elítélendő dolog lett a fejemben a szexből. Más is járt ilyen rosszul?"

A kereszténységben nem rossz, elítélendő dolog a szexualitás. Egyszerűen nem lehet házasság előtt szexelni. Szerinted melyik jobb érzés: olyan fiúval lefeküdni, akinek te vagy az egyetlen, vagy olyannal aki már öttel szeretkezett?

2011. máj. 1. 21:01
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagy butaság! Az ember hite felette áll a vallásának, - normális esetben. Isten mentsen a fanatikus emberektől. Az igaz szeretet mindenre választ ad, és nem okoz lelkiismeret furdalást.

Azért születtünk embernek, hogy hibákat is elkövetünk, melyekből tanulunk. A bűn az emberi természet része. A hit az, ami megóv a mértéktelen bűntől. A bűntelen ember élete értelmetlen. A "templomi nevelést" alapvetően félreérted, ha benned ok nélkül szorongást, bűntudatot vált ki. Az életedet hited szerint éld szeretetben, úgy ahogy neked a lelkiismereted szerint a legjobb.

2011. máj. 1. 21:07
 4/22 A kérdező kommentje:
Na pont erről beszéltem, megmondják, mit lehet és mit nem. Meg hogy előírják, mit kell helyesnek tartanom. Különben az orált is ezért írtam, ez is ilyen ördögtől való dologként lebeg a fejek felett.......
2011. máj. 1. 21:09
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

20:39 vagyok

nyílván az nagyon jó érzés, ha te vagy neki az első, és utolsó, de ha vkinek van egy bja/nője, és úgy érzi, h ő az igazi, már hosszabb ideje együtt vannak, és komolynak gondolják a kapcsolatukat, akk miért várjanak házasságig? hacsak nem 20-22 év fölött vannak már. Az Egyháznak nem kellene ennyire erőteljesen állást foglalnia ebben a dologban. A másik meg pl, h tiltják az óvszer használatát, de miért? Szerintük a sok tizenéves, akikben buzognak a hormonok, kivárja házasságig? mert nem sokan, és sokkal inkább az óvszer használatát kellene támogatni, nem csak a betegségek miatt, hanem a rengeteg abortusz miatt, aminél szomorúbb dolgot keveset találni.

az orál meg lehet h vkinek gusztustalannak tűnik, de a lányoknak ezzel nagy örömöt lehet okozni, és végül is ez a lényeg a szexben, mármint az igaziban.

2011. máj. 1. 21:12
 6/22 A kérdező kommentje:

ezt a 2.-nak írtam...

3., értelek, de te is biztos tudod, mire gondolok... hiszed vagy sem, negatív kontextusban merül fel legtöbbször minden, ami több a misszionárius póznál.

2011. máj. 1. 21:12
 7/22 A kérdező kommentje:

"az orál meg lehet h vkinek gusztustalannak tűnik, de a lányoknak ezzel nagy örömöt lehet okozni"

meg mi is ugyanígy örömet tudunk a fiúnak okozni...

2011. máj. 1. 21:13
 8/22 anonim ***** válasza:
70%
Én nem vagyok vallásos, de ilyen téren visszafogott vagyok, nem gondolom pl h. nekem bárkivel is meg kellene beszélnem a szexuális életem, másra nem tartozik, maximum, ha tanácsra van szükségem. Egyébként meg mindennel úgy vagyok, ami vonz, az oké, ami nem nem, és így csinálom a dolgokat. Szóval szerintem most őszintén, ha a vallás azt mondaná ne egyél több csokit, csak azért nem ennél több csokit? Szerintem nyugodtan próbáld ki azt, amihez kedved van.
2011. máj. 1. 21:19
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

az orált azért írtam így, mert sok szintén hívő lánnyal beszélgettem erről, és ők rendkívül gusztustalannak tartják, azt amikor ők csinálják, de a fiúk nem, és naná h a fiúk is élvezik, de a lányoknak alapból így van a legkönnyebben orgazmusa.

egyébként bocs h megkérdem, de hány éves vagy? nem nyalizásból mondom, de tök intelligens lehetsz:P

2011. máj. 1. 21:20
 10/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. 19 éves vagyok.
2011. máj. 1. 21:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!