Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tud egy férfi megerőszako...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud egy férfi megerőszakolni egy nőt? Nem a lelki része érdekel hanem.

Figyelt kérdés
Múltkor néztem a Hajdú műsorát amiben a nőt megerőszakolta a Damu Roland. Mondta, hogy karmolt, ütött, rúgott, de az aktus létre jött, mert a férfival szemben gyengébb volt. Na én azt nem értem, hogy egy férfinak, hogy all fel a pénisze, mikor a partner üti, meg rúgdossa, meg kiabál. Egyeseknek már a gumitól is lankad az érdeklődés, nemhogy az ilyen heves tiltakozásoktól.
2011. máj. 1. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Pontosan, ahogy már előttem is írták.

Haverom pl. kifejezetten erre indul be. Nála ez egy lelki dolog, így nála ez lényegesebb, mint maga az aktus.

De ehhez nem feltétlenül kell valakinek egy beteg állatnak lenni. Úgy értem a barátom nem erőszakol meg senkit.

Én a magam részéről nem különösebben értem ezt, ennek ellenére előfordul, hogy beindít az ilyesmi. Nagyon akarom, de a partnerem annyira nem, de valahogy nem tudom magam visszafogni. Ilyenkor kifejezetten tetszik, ha ellenkezik.

Persze ez olyan dolog, hogy ha erélyesebben rám parancsolna akkor abbahagynám.

Ez valahol egy ösztönös dolog, szóval hidd el vannak férfiak akiknek ez egyáltalán nem jelent gondot.

Mellesleg úgy tudom pl. a szadisták és egyes erőszaktevők csak akkor élvezik a dolgot, ha az áldozat ellenkezik. Ha csendbe tűri vagy belemegy akkor az nekik nem okoz szexuális izgalmat.

2011. máj. 1. 20:11
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
mi párszor játszottunk ilyet a férjemmel, nyilván nem olyan durván, mint egy igazi megerőszakolás... pont ma volt egy ilyen bírkózásunk reggel... még meg is döbbentem, hogy ha egy idegen akarna lefogni, simán pillanatok alatt sikerülne neki. pedig ütöttem, és dobáltam magam... oké, karmolni nem karmoltam, de haraptam, és minden módon távol tartottam magam a férjemtől. és nyilván ő nem ütött meg, és nem ordított velem, és nem okozott fájdalmat. Ettől függetlenül simán az ágyhoz nyomott és szétfeszítette a lábaimat (pláne mivel menekülni próbáltam, tehát nem azzal voltam elfoglalva, hogy összeszorítsam a combjaim, hanem azzal, hogy fogást találjak az ágyon és meg tudjak perdülni). mire szorosan zártam volna, már benn volt a két keze a combjaim között, szét is tudta feszíteni őket (miközben dolbáltam magam, haraptam és ütöttem). Onnantól már csak 2 dolga volt: lefogni a kezeimet, kiszabadítani a farkát a ruhából. Nem volt nagy szám, megtette. Nyilván, ha hasra fordított volna (ami semmibe nem került volna neki az erőviszonyok miatt), akkor még csak le se kellett volna fognia a kezem. Szóval azért mélyen elgondolkodtam a szex után, hogyha 1) nem a szerelmem csinálta volna, 2) nem lett volna előtte ruhán keresztüli petting, amitől eleve benedvesedtem, és 3) nem eleve arra készültem volna, hogy szeretkezni fogunk, mégha ilyen faramucin is, akkor egy idegen is képes lett volna ezt velem megtenni és nagyon durván szenvedtem volna, tehetetlen lettem volna. Pedig mondom, nem vagyok egy gyenge kislány.
2011. máj. 1. 20:12
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Aki ennyire nem normális, azt mégis hol érdekli, ha megkarmolják, lehet hogy még élvezi is.

Amúgy valóban betegség, de én nem pszichológussal gyógyítanám őket, hanem minimum 25 év fegyházzal lehetőleg 4-5 kiéhezett nagydarab kan cigány cellatárssal.

2011. máj. 1. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
Embernek lenni, azt is jelenti, hogy meg tudjuk válogatni az értékest a szeméttől. A jót a rossztól, az egészségest, a betegtől. (Vonatkozik ez a tévé műsorra és a celebekre is.) Nincs lényeges különbség erőszak és nemi erőszak között.
2011. máj. 1. 20:17
 15/18 kovpet ***** válasza:
100%

20:12 "ha egy idegen akarna lefogni, simán pillanatok alatt sikerülne neki"

A barátoddal csak játszottatok, egyikőtök sem akarta bántani a másikat. Ezt így ne hasonlítsd össze egy valós erőszakos helyzettel.

Ha igazi lett volna a harc (és fel vagy készülve a teendőkre), akkor kiszúrnád a szemét és a torkát meg a heréjét ütnéd. Ő meg nem számítana ilyenre egy nőtől, így simán lenne esélyed, ha elég elszánt vagy.

Ez itt offtopic, csak azért mondom, hogy tudd: ha meg akarod magad védeni, akkor esélyesen meg is tudod. Mondjuk készülni nem árt rá, persze :)

2011. máj. 1. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:11

Hozzál már össze a barátoddal! :DDD Lehet durva, de nekem az ilyen pasi jön be :P Persze nem az ilyen beteg állatok, akik tényleg valósan erőszakolnak nőket! Nem! Hanem nekem az jön be, ha egy pasi erős, uralkodó természetű és ez igenis megnyilvánul az ágyban...:P hogy irányít, a nő pedig ellene van...de nekem ez nagyon tetszik..nagyon beindít :P am 18L

2011. máj. 1. 22:13
 17/18 anonim ***** válasza:

22:13 Nem tudom, hogy neked ilyen pasi kell-e. Ő nem simán domináns, hanem szereti kínozni is a partnereit. De te tudod... :)

Amúgy épp ma délután beszéltünk, azt mondta most nincs barátnője de jelenleg nem is akar.

Szóval úgy néz ki ez most nem jön össze.

2011. máj. 3. 00:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Uccsó! jólvan, nem kell mindent komolyan venni :) de azért kár..:P XD
2011. máj. 3. 22:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!