Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy férfi megerőszakolni egy nőt? Nem a lelki része érdekel hanem.
Figyelt kérdés
Múltkor néztem a Hajdú műsorát amiben a nőt megerőszakolta a Damu Roland. Mondta, hogy karmolt, ütött, rúgott, de az aktus létre jött, mert a férfival szemben gyengébb volt. Na én azt nem értem, hogy egy férfinak, hogy all fel a pénisze, mikor a partner üti, meg rúgdossa, meg kiabál. Egyeseknek már a gumitól is lankad az érdeklődés, nemhogy az ilyen heves tiltakozásoktól.2011. máj. 1. 19:54
1/18 anonim válasza:
Ezek beteg emberek, pont a tiltakozásra meg a nő szenvedésére izgulnak fel.
3/18 anonim válasza:
Valaki erre izgul.Nem épelméjű,így nem érdemes összehasonlítani az egészséges,szeretkezésre vágyó férfi reakcióival.
4/18 anonim válasza:
Pontosan. Túlnyomórészt az erőszak és a másikon való uralkodás a lényeg, azt találják izgatónak.
5/18 anonim válasza:
Nyilvánvalóan pont az ellenkezéstôl gerjed be az ilyen. Sôt, minél hevesebb az ellenállás, annál jobban élvezi a beteg farok. Ilyenkor tulajdonképpen nem is a szex a lényeg, hanem, hogy uralkodhasson a nô felett.
Mondd csak, mindez mennyiben kapcsolódik a családodhoz?
6/18 anonim válasza:
Figyelj, van aki azt is élvezi ha valaki ráüríti a székletét, és ez szexuális vágyat kelt benne.
Ne keresd a miérteket. Jól mondta az első: ezek beteg emberek.
7/18 anonim válasza:
Ezt én sem értettem soha!:S
De én azt nem értem,hogy ugye ha a nő nem akarja akkor az a pasinak is fáj elvileg,és akkor abban neki mi a jó?:S
Remélem értitek mit akarok kihozni a dologból!:D
8/18 anonim válasza:
Megtud sajnos.Általában az első pár perc védekezés alatt kapják az első nagy ütést amitől alább hagy a fizikai ellenállás az ijedség miatt,meg az hogy mi vár még rá,ha nem hagyja magát.És ez a "hagyd magad elöbb szabadulsz"valószinüleg itt lép érvénybe.Mert valóban egy izgő mozgó örjöngő nőt nem lehet megerőszakolni,ez tuti.
9/18 anonim válasza:
Ezek beteg korcsok, attól izgulnak fel, ha valakit szenvedni látnak, valakit bántanak.
10/18 anonim válasza:
A himbilimbi nem fáj,ha sunában jár bodzát szedni.A bodzásnak rossz csak,mert nem nedvesedik be.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!