Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merevedési problémával állok szembe ilyen fiatalon?
Szinte bármikor bárhol a barátnőm 2-3apró csókjára vagy lágy simogatására felállt,és mikor eljött idő hogy azzal veszítsem el a szüzességem akit szeretek egyszerűen nem
volt teljes a merevedésem ... és nagyon rosszul éreztem magam emiatt :/ Tényleg nemértem magamat és nemtudom most mihezkezdjek ... Ígylessz ez máskor is és soha nem fogom élvezni a szex örömeit vagy taláncsak egyszeri alkalom volt ez a probléma ?
Nagyon izgultál, nem szerettél volna csalódást okozni a
bnődnek. Ezután engedj ki, lazulj el, várd boldog örömmel
a szeretkezést. Ismeritek jól egymás testét? Felfedezté-
tek már egymást? Volt egy bnőm, akivel folyton meztelenül voltunk és nagyon élveztük. Megmutattam neki, hogy szok-
tam maszturbálni, mire azt mondta, hogy ez örök élmény volt számára, hogy ilyet is láthatott. Legyetek gyakran
meztelenül egymás előtt. Kedveljétek meg ezt. Nem tudom,
de ezt ajánlani tudnám. És ne legyen benned görcs, hogy
hú, itt most teljesítenem kell! Nem sportversenyen vagytok.
Csak nyugi... Tudod fejben dől el minden! Ez egy eléggé igaz "közhely".
Eleinte mindenki görcsöl egy kicsit. Kivéve aki nem, ilyen is van, de legtöbb hím azért szeretne bizonyítani...
Az én páromnak volt egy csomó kan az életében. Nem szerettem volna "beégni". Pontosan emiatt az első együttlétünk alkalmával rohadtul nem jött össze a szex. Pedig nagyon vágytam rá...
Mégismellém bújt és azt suttogta, hogy semmi baj, csak nyugi...:)
Aztán aludtunk egy jót, és másnap igaz nem egyszerűen de azért összejött. Egy két hét alatt tökéletesen egymáshoz idomultunk, és most már dugunk éjjel-nappal. -:D
Tudod, az ember nagyon összetett valami. Minden hatással
van mindenre. Ezért próbáj megnyugodni, szépen, lazán el-
kezdeni a szeretkzést. Ne szégyelld a testedet! Akárhová
nyúl a csaj neked, el ne kapd a kezét onnan. És te is le-
gyél aktív, kezdeményező. Engedd, hogy a szerelem és a szex öröme magával sodorjon. Ha nem is gondolsz a farkadra
akkora lesz és olyan kemény, mint az egri minaret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!