Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Merevedési problémával állok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési problémával állok szembe ilyen fiatalon?

Figyelt kérdés

Szinte bármikor bárhol a barátnőm 2-3apró csókjára vagy lágy simogatására felállt,és mikor eljött idő hogy azzal veszítsem el a szüzességem akit szeretek egyszerűen nem

volt teljes a merevedésem ... és nagyon rosszul éreztem magam emiatt :/ Tényleg nemértem magamat és nemtudom most mihezkezdjek ... Ígylessz ez máskor is és soha nem fogom élvezni a szex örömeit vagy taláncsak egyszeri alkalom volt ez a probléma ?

2011. máj. 1. 19:51
1 2
 11/14 Giovanni1984 válasza:
Nyugi nem vagy egyedül a problémáddal.Én 27 éves vok és most van egy új kapcsolatom.Az első 2 alkalommal előjáték közben elég komoly erekcióm volt de mire oda jutottunk hog minden ruha lekerüljün tiszta ideg voltam és lekonyult a a cerka.És hogy lelankadt még idegesebb lettem.És teljesen csak a merevedésem járt az agyam.nagy kínlódva azért felállt és gyors fűrészeléssel lezártuk a menetet.Nem szerettem volna hogy teljes lúzernak nézzen.Mert régen19-20 évesen még majdnem a krumplit is sarokba szórítottam és eléggé lehangoló hogy soha nem volt merevedési problémám most meg tiszta stressz leszek ha egy új lánnyal először eksönözök.Meg elég sokat idegeskedtem a válásom miatt is mostanában.Én magam is tudom hogy csak nyugisnak kelle lenni és minden oké volna de azért egy kis segítséghez nyúltam az ideges időszak áthidalásához és nem is drága(Blue Dragon 2 kapszula)Most az első pár alkalommal jól jön ez a kis mankó meg ugye egy megértő és szerető partner kell a kapcsolathoz.Sokat beszélgessetek és kerüljetek lelkileg közelebb egymáshoz.A szex az meg alakul.Ne erőlködj és ne görcsöljetek.Beszélgessetek nyitottan és megértőn a dolgokról.Kitartás
2011. máj. 7. 18:20
 12/14 szamo77d ***** válasza:

Nagyon izgultál, nem szerettél volna csalódást okozni a

bnődnek. Ezután engedj ki, lazulj el, várd boldog örömmel

a szeretkezést. Ismeritek jól egymás testét? Felfedezté-

tek már egymást? Volt egy bnőm, akivel folyton meztelenül voltunk és nagyon élveztük. Megmutattam neki, hogy szok-

tam maszturbálni, mire azt mondta, hogy ez örök élmény volt számára, hogy ilyet is láthatott. Legyetek gyakran

meztelenül egymás előtt. Kedveljétek meg ezt. Nem tudom,

de ezt ajánlani tudnám. És ne legyen benned görcs, hogy

hú, itt most teljesítenem kell! Nem sportversenyen vagytok.

2011. máj. 7. 18:49
 13/14 anonim válasza:

Csak nyugi... Tudod fejben dől el minden! Ez egy eléggé igaz "közhely".

Eleinte mindenki görcsöl egy kicsit. Kivéve aki nem, ilyen is van, de legtöbb hím azért szeretne bizonyítani...

Az én páromnak volt egy csomó kan az életében. Nem szerettem volna "beégni". Pontosan emiatt az első együttlétünk alkalmával rohadtul nem jött össze a szex. Pedig nagyon vágytam rá...

Mégismellém bújt és azt suttogta, hogy semmi baj, csak nyugi...:)

Aztán aludtunk egy jót, és másnap igaz nem egyszerűen de azért összejött. Egy két hét alatt tökéletesen egymáshoz idomultunk, és most már dugunk éjjel-nappal. -:D

2011. máj. 7. 19:10
 14/14 szamo77d ***** válasza:

Tudod, az ember nagyon összetett valami. Minden hatással

van mindenre. Ezért próbáj megnyugodni, szépen, lazán el-

kezdeni a szeretkzést. Ne szégyelld a testedet! Akárhová

nyúl a csaj neked, el ne kapd a kezét onnan. És te is le-

gyél aktív, kezdeményező. Engedd, hogy a szerelem és a szex öröme magával sodorjon. Ha nem is gondolsz a farkadra

akkora lesz és olyan kemény, mint az egri minaret!

2011. máj. 8. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!