Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj leszopjam a pasimat? Ha nem szopom le mi lesz? úgy is fog szeretni nem igaz? Van itt olyan aki nem szokta leszopni a pasiját és mégis megvannak együtt és szeretik egymást?
Szerintem nem. Én picit megalázónak érzem/érezném a nő számára,ha erre rávenném. Ha ő akarja kifejezetten csinálni ám legyen,de akkor azzal vállalja be a spermát is,mert én a kedvéért nem tartom vissza. Szerencsére többször el tudok menni egy aktuson beül.
Viszont a nyalás,ha nem engedi,azaz,ha nem nyalhatom ki,vagy előnyálazni őt legalább,akkor bizony húzzon a retkes faszba. Én imádom a puncikat.
Nem, nem muszáj.
De ha szeretnél neki örömet okozni, akkor barátkozz csak meg a szerszámjával így is.
Egy egészséges , érett nő nem undorodik a párja "fütykösétől". Kívánja ;)
Más a vége, ha esetleg azt nem csíped, de lenyelni nem kötelező...
Nagyon jók vagytok, most komolyan :))))
csak így tovább!!
Amúgy témába vágva, én imádom lesz.pni a páromat, nagyon izgat a f.rka, és egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne...
Kérdező, ezt a barátodtól kérdezd. Ha ő olyan, hogy igényli, akkor egy idő után meg fogja unni veled a szexet, függetlenül attól, hogy szeret.
Biztosan van itt olyan, aki nem szopja le a barátját és mégis megvannak, szeretik egymást, de ők valószínűleg olyanok, hogy egyik se igényli. Az olyan kapcsolat nem tart soká, ahol az egyik fél a másik kedvéért visszafogja a vágyait. Nem kiszúrás, ez így működik.
Denemám, de legalább a kúltúra nem vágja ki a biztit!
Na akkor megint válaszolok a kérdésre rendesen!
Próbáld ki, hátha megszereted!
Az előnedvnek úgysincsen íze!
Ha nem akarod, akkor meg keress olyan barátot magadnak akinek nem elvárás!
De manapság ez sokaknál alap, és egyáltalán nem undorító!
28F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!