Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj leszopjam a pasimat? Ha nem szopom le mi lesz? úgy is fog szeretni nem igaz? Van itt olyan aki nem szokta leszopni a pasiját és mégis megvannak együtt és szeretik egymást?
Mi lassan 4 eve vagyunk egyutt es meg ugy rendesen soha nem csinaltam neki(persze volt 1-2 kis csok neha ott),remelem erted mire gondolok....es meg mindig egyutt vagyunk.Tehat ha most ezert fog elhagyni akkor ne bankodj miatta mert ez szemetseg lenne tole....
Ugyh nem eroltetheti neked, es sztem csak azert ne csinald neki h neh elhagyjon...az butasag.
Ha elvárná, akkor lehetséges, hogy dobni fog emiatt, és keres olyan lányt, aki megcsinálja neki. Ne sajnáld.
Én nem várom el a partneremtől.
Ha én kinyalom, ő is szopjon le. És mivel én ki akarom nyalni, ő is akarjon szopni. Ha ennyi közvetlenség, bizalom nincs meg, szar az egész, felesleges a kapcsolat.
Aki lek.urvázza a normális embereket, az gondolkozzon el mélyen. Attól, hogy te prűd vagy, nem kell ócsárolni a normális embereket. Inkább menj, köszöntsd fel anyukádat anyáknapjára, csak előtte mosd ki a szádat szappannal.
utolso valaszolo attol meg hogy te ki akarod nyalni o is muszaly leszopjon?:))
nem hiszem...te azt sajat akaratodbol csinalod..ha o nem akarja akkor nem es ha a baratja szereti ezt tiszteletben tartja...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!