Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Muszáj leszopjam a pasimat?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj leszopjam a pasimat? Ha nem szopom le mi lesz? úgy is fog szeretni nem igaz? Van itt olyan aki nem szokta leszopni a pasiját és mégis megvannak együtt és szeretik egymást?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 18:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha a barátod ezen megsértődik, akkor nagy bajok vannak nála nyakon felül.
2011. máj. 1. 18:22
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
ha nem akarod, ne csinald. de akkor te se vard el, hogy kinyaljon. amugy miert nem akarod leszopni?
2011. máj. 1. 18:23
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Én nem szoktam leszopni mert szerintem undorító dolog xD de attol még ugyanúgy szeret :D Bár mostanában többet célozgat rá...
2011. máj. 1. 18:24
 4/20 A kérdező kommentje:
azért mert utálom az előnedvet.
2011. máj. 1. 18:24
 5/20 anonim ***** válasza:
75%

Mi lassan 4 eve vagyunk egyutt es meg ugy rendesen soha nem csinaltam neki(persze volt 1-2 kis csok neha ott),remelem erted mire gondolok....es meg mindig egyutt vagyunk.Tehat ha most ezert fog elhagyni akkor ne bankodj miatta mert ez szemetseg lenne tole....

Ugyh nem eroltetheti neked, es sztem csak azert ne csinald neki h neh elhagyjon...az butasag.

2011. máj. 1. 18:28
 6/20 anonim ***** válasza:
Azt mindenki, de a pinának sincs jobb íze;)
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

Ha elvárná, akkor lehetséges, hogy dobni fog emiatt, és keres olyan lányt, aki megcsinálja neki. Ne sajnáld.

Én nem várom el a partneremtől.

8/20 anonim ***** válasza:
38%

Ha én kinyalom, ő is szopjon le. És mivel én ki akarom nyalni, ő is akarjon szopni. Ha ennyi közvetlenség, bizalom nincs meg, szar az egész, felesleges a kapcsolat.

Aki lek.urvázza a normális embereket, az gondolkozzon el mélyen. Attól, hogy te prűd vagy, nem kell ócsárolni a normális embereket. Inkább menj, köszöntsd fel anyukádat anyáknapjára, csak előtte mosd ki a szádat szappannal.

2011. máj. 1. 18:32
 9/20 anonim ***** válasza:
80%

utolso valaszolo attol meg hogy te ki akarod nyalni o is muszaly leszopjon?:))

nem hiszem...te azt sajat akaratodbol csinalod..ha o nem akarja akkor nem es ha a baratja szereti ezt tiszteletben tartja...

2011. máj. 1. 18:36
 10/20 mysterious dsf ***** válasza:
71%
szeretnék egy figyelemre méltó hozzászólást írni, amilyen itt még nem volt. nyíltan vállalom, nekem olyan lány kell, aki szop, mert aki nem, azzal nem tudok hosszú-, de középtávon sem meglenni. nekem elsődleges igényem, hogy szopjanak, ha teszik, szívesen viszonzom, de enélkül én nem tudok együtt maradni egy lánnyal. ezt amolyan fizikai igénynek érzem, és nem érzem magamat ezért egy bunkó, önző, szemét pasinak. magamnak hazudnék, és magamat fojtanám el, ha megpróbálnám elhinni, hogy én meg tudok lenni enélkül is. Ettől függetlenül semmi bajom az olyan lányokkal, akik nem szopnak, nem vonom őket felelősségre, csak nem illünk össze.
2011. máj. 1. 19:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!