Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban az abnormális, ha valaki nem tud tartós párkapcsolatot orális szex nélkül elképzelni?
Nem tudom fiú vagy-e de gondolom igen :D NEm minden lány szereti, de ha fiatal vagy akkor nyilván azért is/se. Plusz nem árt megmsakodni előtte, sok lány attól fél h elvárod h lenyelje, mondd meg neki h ez nem számít...stb. Ha nem akarja, te igen, keress mást.
HA lány vagy...akkor nem tom mert olyan fiút még nem ismertem aki ellene lett volna az orális mókának
néhány előttem szólónak igaza van. Nem abnormális ha valaki nem bír elképzelni tartós kapcsolatot orális szex nélkül. De ahhoz olyan partner kell.
Nekem pont az ellenkezője van. Én szeretem kapni is és adni is az orális szexet. Viszont a párom nem engedi, hogy csináljam neki, mert ezt megalázónak tartja velem szemben. Pedig már egy éve együtt vagyunk. De ő nekem folyamatosan csinálja. Na ezt én nem érzem igazságosnak, de hiába akarom neki csinálni, nem engedélyezi, lefog, felhúz magához stb. Így nem elképzelhetetlen ez csak furcsa.
22/l
"Mert az ilyen ember jobban szeeti az orális szexet, mint a barátnőjét."
nyilvánvalóan
csakis
naná
hogyne
persze
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!