Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi abban az abnormális, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi abban az abnormális, ha valaki nem tud tartós párkapcsolatot orális szex nélkül elképzelni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 15:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kinek mi a fontos, ha neked ez annyira fontos, akkor keress olyan párt, aki partner ebben. Szerintem egy kapcsolatban ennél százszor jelentősebb dolgok vannak, ez annyira kicsi és lényegtelen tényező, kielégülni ezer féleképp lehet, orál nélkül is, a szeretet, bizalom, hűség, harmónia sokkal fontosabb. Én így gondolom, viszont én érzelmi beállítottságú vagyok és a másikban nem elsősorban szexuális partnert, hanem társat látok.
2011. máj. 1. 16:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Én se elsősorban szexuális partnert látok, de a szex is fontos... ha ezerféleképp lehet kielégülni, miért pont az orál maradna ki?
2011. máj. 1. 16:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom fiú vagy-e de gondolom igen :D NEm minden lány szereti, de ha fiatal vagy akkor nyilván azért is/se. Plusz nem árt megmsakodni előtte, sok lány attól fél h elvárod h lenyelje, mondd meg neki h ez nem számít...stb. Ha nem akarja, te igen, keress mást.

HA lány vagy...akkor nem tom mert olyan fiút még nem ismertem aki ellene lett volna az orális mókának

2011. máj. 1. 18:00
 14/17 mysterious dsf ***** válasza:
0%
olyat kell keresni, akivel összeillesz. nem abnormális egyáltalán, de az sem, ha vki nem akarja. én is ilyen vagyok, orális szex nélkül nekem nincs kapcsolat. 21/F
2011. máj. 1. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:

néhány előttem szólónak igaza van. Nem abnormális ha valaki nem bír elképzelni tartós kapcsolatot orális szex nélkül. De ahhoz olyan partner kell.

Nekem pont az ellenkezője van. Én szeretem kapni is és adni is az orális szexet. Viszont a párom nem engedi, hogy csináljam neki, mert ezt megalázónak tartja velem szemben. Pedig már egy éve együtt vagyunk. De ő nekem folyamatosan csinálja. Na ezt én nem érzem igazságosnak, de hiába akarom neki csinálni, nem engedélyezi, lefog, felhúz magához stb. Így nem elképzelhetetlen ez csak furcsa.

22/l

2011. máj. 1. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ilyen ember jobban szeeti az orális szexet, mint a barátnőjét.
2011. máj. 3. 16:44
 17/17 A kérdező kommentje:

"Mert az ilyen ember jobban szeeti az orális szexet, mint a barátnőjét."

nyilvánvalóan

csakis

naná

hogyne

persze

2011. jún. 4. 18:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!