Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi abban az abnormális, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi abban az abnormális, ha valaki nem tud tartós párkapcsolatot orális szex nélkül elképzelni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 15:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
39%
Semmi.Ez tök normális.
2011. máj. 1. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
39%
Nem abnormális. Teljesen alap dolog.
2011. máj. 1. 15:21
 3/17 A kérdező kommentje:

akkor miért írják: "ha orál nélkül nem kell, nem is szereted" stb....

ellentmondás

2011. máj. 1. 15:26
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem abnormális, csak egy szexcentrikus, főleg orális szexcentrikus partnert kell hozzá választani. Olyat kínozni vele, olyannal követelőzni ilyen téren, akinek teste lelke viszolyog ettől, az már abnormális.

Hasonló beállítottságú partnerrel viszont teljesen normális. Szerintem egy pár szexuális életében az a normális, amit mindketten annak tartanak.

2011. máj. 1. 15:31
 5/17 A kérdező kommentje:
az orált csak a szexcentrikusak szeretik?? mert én magamat nem tartom kimondottan szexcentrikusnak...
2011. máj. 1. 15:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem szopsz, nem is szeretsz" na ez abnormális. Nem mindenki szereti csinálni, és nem is kell rákényszeríteni.

Igen, mindkettőnek ugyan azt kell szeretnie.

2011. máj. 1. 15:42
 7/17 A kérdező kommentje:
és mit tegyen, aki nagyon akarja, de a párja nem?
2011. máj. 1. 15:45
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, biztos rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy akinek annyira fontos az orális szex, hogy mindenképp részét kell képeznie a kapcsolatának.

Az sem mindegy, hogy valaki egyszerűen szereti az orális szexet, vagy nem tudja nélküle elképzelni az életét.

Van, aki szereti, de ha a párjának egyszerűen hányingere van tőle, akkor képes erről lemondani a szerelme kedvéért. Viszont van, aki inkább a szerelméről mond le, annyira fontos neki az orális szex. Akkor szerintem az illető jobban jár, ha olyat választ, aki hasonló beállítottságú.

2011. máj. 1. 15:46
 9/17 anonim ***** válasza:
XDDD
2011. máj. 1. 15:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem abnormális. De az sem, hogy vki nem akar szopni/nyalni. Minden ember más, nem vagyunk egyformák. Egyszerűen olyan embert kell keresni, akinek hasonlóak az igényei.
2011. máj. 1. 15:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!