Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban az abnormális, ha valaki nem tud tartós párkapcsolatot orális szex nélkül elképzelni?
akkor miért írják: "ha orál nélkül nem kell, nem is szereted" stb....
ellentmondás
Nem abnormális, csak egy szexcentrikus, főleg orális szexcentrikus partnert kell hozzá választani. Olyat kínozni vele, olyannal követelőzni ilyen téren, akinek teste lelke viszolyog ettől, az már abnormális.
Hasonló beállítottságú partnerrel viszont teljesen normális. Szerintem egy pár szexuális életében az a normális, amit mindketten annak tartanak.
"Ha nem szopsz, nem is szeretsz" na ez abnormális. Nem mindenki szereti csinálni, és nem is kell rákényszeríteni.
Igen, mindkettőnek ugyan azt kell szeretnie.
Bocs, biztos rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy akinek annyira fontos az orális szex, hogy mindenképp részét kell képeznie a kapcsolatának.
Az sem mindegy, hogy valaki egyszerűen szereti az orális szexet, vagy nem tudja nélküle elképzelni az életét.
Van, aki szereti, de ha a párjának egyszerűen hányingere van tőle, akkor képes erről lemondani a szerelme kedvéért. Viszont van, aki inkább a szerelméről mond le, annyira fontos neki az orális szex. Akkor szerintem az illető jobban jár, ha olyat választ, aki hasonló beállítottságú.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!