Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy az egyetemista/ fősulis fiúk többsége csak dugni akar?
barátnőm mondta,hogy vigyázzak magamra és hogy ne attól féljek hogy majd nem lesznek jó pasik vagy barátom hanem attól hogy mindenki csak egy alkalomra akar.
Én mindenképp akarok valakit jövőre de úgy látszik akkor nagyon nagyon meg kell válogatnom.
szerintem az érettebb gondolkodású fiúk nem csak szexet akarnak..ismerek jó néhányat akik komoly kapcsolatra vágynak:)
19/N
"Nem érdekeeeel máááás ,csak az alkoooohooool meg a nagy csöcsöööök..." :D szóval ja :D
19/F/egyetemista
attól függ, hogy milyen nevelésben részesültek otthon. Egy fiúrokonom mesélte, hogy, amikor kollégiumban lakott, tökre idegesítette, hogy a szobatársainak csak a szex meg a csajok járt a fejében. Olyanok voltak ők, mintha bordélyházban nevelkedtek volna fel (ezt mondta a rokonom). Sőt, nemegyszer használták a fiúk és a lányok a zuhanyzót közösen, de nem szexeltek (!)
Így az uncsitesómnak annyira elege lett ebből, hogy albérletbe költözött. Ott normális szobatársakkal osztotta meg a lakást. Mind nagyon jó fejek voltak.
Jól tanuld meg kiscsillag!
1. Minden fiú dugni akar.
2. Minden fiúnak van egy fixa ideálja (legtöbbször Pamela Anderson feeling=40 kg vaságytól,amiből 20 kg a csöcse és buta mint a tök,de a száját tudja használni (nem a csacsogásra gondolok)
3. Minden fiú a fixaideáljától eltérő nőnemű egyedet lefikázza, becsmérli(zsírdisznó...stb),mert nem felel meg az elképzeléseinek.
4. Minden férfi életében eljön az az idő mikor felhagy bugyuta elképzeléseivel és már az sem bánná, ha egy kilyukasztott krumplit megdughatna, csak darázs ne legyen benne.
22L
Ott a pont az utolsónak! 18/F
Én is tapasztalom, hogy hogy fikázzák a srácok a jó nőket is, igazából nagyon kevés lányra lehet azt mondani, hogy kimondottan csúnya, mindenkiben van valami szép, és egy teltebb/csúnyább lány is ha őszintén szívből mosolyog akkor káprázatosan ragyogó és ha kicsit eltér a "mai ideáltól" attól még teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!