Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz hogy az egyetemista/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy az egyetemista/ fősulis fiúk többsége csak dugni akar?

Figyelt kérdés

barátnőm mondta,hogy vigyázzak magamra és hogy ne attól féljek hogy majd nem lesznek jó pasik vagy barátom hanem attól hogy mindenki csak egy alkalomra akar.

Én mindenképp akarok valakit jövőre de úgy látszik akkor nagyon nagyon meg kell válogatnom.

2011. máj. 1. 10:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokan valóban, csak egy éjszakára keresnek párt.

De azért találhatsz normális srácokat! Csak nem a legnépszerűbbel kell próbálkozni.

24F

2011. máj. 1. 10:27
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hol a lányokat, hol egymást.:)
2011. máj. 1. 10:31
 3/17 anonim ***** válasza:

Egyetemista/fősulis? Miért a többi nem? :D

18/F

2011. máj. 1. 10:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Ez az életkorukból adódóan még igaz is lehet. De nem jellemző /pontosabban nem csak ez egyetemistákra jellemző/.
2011. máj. 1. 10:34
 5/17 A kérdező kommentje:

hát nem tudom :D

Jelenleg olyan suliba járok ahol osztályonként van 2-3 fiú

2011. máj. 1. 10:35
 6/17 anonim ***** válasza:
sok köztük a homár
2011. máj. 1. 10:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
a magát felsőbbrendűnek gondoló népszerű emberek akik meglehetősen el vannak szállva magukkal ők lehet! könnyen megtalálod őket a különböző diákszervezetekben pl: HÖK stb...
2011. máj. 1. 10:43
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem pont a többsége nem csak dugni akar. Bár lehet ez egyetemenként/karonként változik. Pl. akik csak valami büfészakra megy, ahol nem kell tanulni csak végigbulizza az egészet, azok között valószínűbb, mint akik tényleg tanulni mennek egyetemre.

23F

2011. máj. 1. 11:30
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem csak a büfé szakos egyetemeken van ez így. Én is egy nehéz egyetemre járok, de az itteni "menő arcok" a nőkben csak a dugás lehetőségét látják. Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor ne a menő srácok közül válassz. Hidd el járnak oda normális srácok is.
2011. máj. 1. 12:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem, van, amelyik a piálást is szereti.
2011. máj. 1. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!