Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női egyenjogúság, vagy női felsőbbrendűség van?
Figyelt kérdés
Nem tudom észrevettétek-e, de főleg az írott sajtóban, ha egy lánnyal történik valami (baleset, bűncselekmény), akkor azzal sokkal többet foglalkoznak, jobban "sajnáltatják", míg ha egy férfival, akkor pár sorban leírják a tényeket, és annyi, hisz csak egy férfi volt...2011. máj. 1. 10:05
11/14 anonim válasza:
Nem, én mindkét szempontot összehasonlítottam a megfelelőjével. Lehet, hogy szarul fogalmaztam, ezesetben elnézést kérek, fáradt vagyok mostanában. De szerintem ennek ellenére fel lehet fedezni a párhuzamot, ha a mondataim értelmét nézed.
12/14 anonim válasza:
Ismételni tudom csak az előttem 2vel szólót: Nem jót hasonlítasz össze nem jó dologgal. Ezen az elven a nőknek semmi más dolguk nincs, mint széttenni a lábukat, elfogadni érte a pénzt (akár mint hivatásos, akár mint gazdag pasi macája), főznie nem kell mert manapság az már nem menő a lányok között, takarítani nem takarítanak, a férfi által megkeresett pénzen viszont legalább jól néznek ki, hogy mással összefeküdjenek.
NA EZ AZ amit a mai nők csinálnak, ezt hasonlíthatjuk össze azzal, hogy a pasi hazamegy és nem csinál semmit, csak megtöcsköli az asszonyt.
13/14 anonim válasza:
Igen, ebben is van valami, én nem is tagadom. Viszont ha már itt tartunk, akár bőven is ki lehetne fejteni mindkét nem átlagának a hibáit és össze lehetne őket hasonlítani egymással, de mivel már egy ideje elegem van a nemek pocskondiázásából és a nemeken alapuló diszkriminációból, inkább nem folynék bele ebbe. Beismerem, hogy talán nem ezt a két dolgot kellett volna összehasonlítanom, de én csak azt írtam le, amit itthon láttam (és hallottam másoktól).
14/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!