Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek a sperma ízét?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 15:04
21/27 anonim válasza:
Ekkora baromságot! Ha kiköpöd attól még az ízét érzed! :D
22/27 anonim válasza:
Szeretem.
Sokszor váltunk a végén orálra, hogy a számban érezhessem. Szerintem ezt nem az új házi tyúkhúslevessel, vagy a rántott karaj sült burgonyával kell összehasonlítani. Bár én az osztrigát, a ráksalátát, és a kagylót is nagyon szeretem.
A szeretkezés és az étkezés nem ugyanaz az élvezet.
24/27 anonim válasza:
Az ízét érzem igen, de nem nyelem le. Tudod a kaját is kiköpik az emberek, amit megrágnak, de nem tetszik nekik :D Legalábbis én elég sok ilyen embert ismerek, aki a szájába vesz valamit, mégse ízlik, és kiköpi.......... Próbáld ki aztán majd megtudod, én azt javaslom ;) :D
25/27 anonim válasza:
A kiköpésről az a véleményem, sokan ennek is örülnének, mert legalább a lány szájába élvezhetnek. A legtöbb lány kézzel fejezi be, mert undorodik tőle.
De az ide írók közül látszik a mai fiatalságnak egyre megszokottabb lesz a lenyelés. Mi pasik úgyis ilyen nőre vágyunk.
25 F
26/27 anonim válasza:
Nekem nagyon furcsa, hogy némely hozzászóló, milyen undorral és gyűlölettel beszél az életet adó gyönyör legcsodásabb cseppjéről. Talán elfelejti, hogy ő maga is abból a cseppből jött a világra.
27/27 anonim válasza:
Hát szerintem semmi undorító nincs benne! Ha édesanyád elsózza a levest akkor a vasárnapi ebéd közben kiköpöd? Hát gratulálok neked ehhez, meg a remek példádhoz is! ;D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!