Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szeretitek a sperma ízét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek a sperma ízét?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 15:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hát nem szeretem. Nekem is sokszor hányingerem van tőle. Mert csipszet eszik, meg zsíros ételeket és attól rossz keserű íze van. Egyszer volt édes a sok ananászlétől.
2011. ápr. 30. 16:29
 12/27 anonim ***** válasza:
Lenyelem, de nem azért, mert szeretem, hanem mert szeretnék örömet okozni. Szerintem keserű, főleg, ha igazi húsevő a férfi. Kicsit dohos aromájú is. De nem undorodom tőle, nekem egyáltalán nincs tőle hányingerem. Mondjuk utána azért jó leöblíteni, pl. egy pohár ananászlével:)
2011. ápr. 30. 18:05
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem se az ízét se úgy az egészet, valahogy engem undorít a gondolat is h lenyeljem. De ettől függetlenül az nem zavar ha a barátom a számba élvez, mert utána szépen kiköpöm zsepibe és akkor mindketten jól jártunk, az a kis sós utóíz meg nem annyira elviselhetetlen h egyből rohanjak fogat mosni.
2011. máj. 3. 19:54
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mondom hogy szeretem, de nekem nem is az ízével van gondom, hanem azzal, hogy meleg és sűrű :) Ettől függetlenül le szoktam nyelni...

22L

2011. máj. 3. 19:58
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem. undorító,hányinger keltő. Lehet akár milyen finom íze, valami van benne,ami mindig hányingert idéz elő.
2011. máj. 3. 20:01
 16/27 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 3. 20:10
 17/27 anonim ***** válasza:
26%

"mert utána szépen kiköpöm zsepibe és akkor mindketten jól jártunk, az a kis sós utóíz meg nem annyira elviselhetetlen h egyből rohanjak fogat mosni."

Igen, egy fiúnak rendkívül izgató, ha köpködöd a zsepibe a spermát. Majd ő is fintorogva fog nyalni. Izgatni fog. Hülye p*csa.

2011. máj. 3. 20:17
 18/27 anonim ***** válasza:
74%
Aki meg elvárja a barátnőjétől, hogy olyan dolgot tegyen meg amit nem akar az meg hülye f*sz :) Mert ha neked lenne olyan barátnőd biztos örülnél neki ha rákényszerítenéd h lenyelje aztán meg telibe hányja a farkad :D
2011. máj. 3. 20:24
 19/27 nusz ***** válasza:

én igen, szeretem szerintem semmi különös íze nincs

23/L

2011. máj. 3. 20:48
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátomé borzalmas. Cigizik, rossz kajákat eszik, szóval borzalmas. Ezt el is mondtam neki, és nem csapott patáliát, azt mondta, hogy neki teljesen mindegy, hogy lenyelem/nem nyelem, sőt, még az is, hogy a számba élvez vagy valami más testrészre, pl. cicire, neki az érzés számít. És az sem utolsó, hogy én is jól érezzem magam, az pedig hányingeresen, öklendezve, nem valószínű...... Szóval mióta ezt elmondtam neki, azóta cicire élvez, és mindenki jól jár. Előtte vagy lenyeltem, de úgy, hogy gyorsan ittam rá, vagy kiköpködtem.
2011. máj. 3. 20:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!