Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete járunk a barátommal, lefeküdtünk már egymással. Kezdetben se nagyon favorizálta a csókolózást, de most egy egész napot töltöttünk együtt, és nem volt szex, és meg sem csókolt. Normális ez ilyen rövid idő után? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 14:15
1/10 anonim válasza:
Valami gondja lehet. Tőle kérdezd meg.
2/10 anonim válasza:
hmmmm hát ez érdekes:S beszélgess vele erről
3/10 anonim válasza:
Sztem az lehet a gond hogy olyan irtózatosan gethásan büdös és ocsmány a pofád hogy szét kéne csapni egy lapáttal. Remélem segítettem. Üdv
4/10 anonim válasza:
Szerintem is higiéniai okai lehetnek....
6/10 anonim válasza:
naa..tulzásokba ne essünk:D
Az én párom is ilyen,utál csokolozni pedig mi már egy éve vagyunk együtt.Néha rájön,mikor jol esik neki és kivánja,de ennyi.ezért nem fogom megnyuzni 22L
7/10 anonim válasza:
Igen, igazad van utolsó, akkor meg inkább beszéljen vele...Ez a legegyszerűbb, mi nem ismerjük a párját, csak tippelgetnénk...Amúgy én írtam, hogy higiéniai probléma lehet...
8/10 A kérdező kommentje:
Hmmm, hát az kizárt, hogy higiéniai okai legyenek, tudtommal szoktam fürödni egész rendszeresen...:P
De köszi, aki érdemben válaszolt...
2011. ápr. 30. 20:22
9/10 anonim válasza:
Ja, de én a szájhigiéniára gondoltam....
10/10 anonim válasza:
Szóval akkor meg van a bibi..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!