Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hány évesen kezdtet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hány évesen kezdtetek el tangát hordani és miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 12:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

12:56

miért kell leoltani? egyáltalán nem hülye kérdés... ha egy féle alsónemű lenne, akkor hülye kérdés lenne, de így nem az

2011. ápr. 30. 13:03
 12/22 anonim ***** válasza:

leoltani? ez leoltás? nem. Akkor meg?

Mi az, hogy egy féle alsónemű? ezzel mit akartál mondani?

2011. ápr. 30. 13:06
 13/22 anonim ***** válasza:
Az gáz hogy 10 évesen? Amúgy meg azért mert azt kaptam egyik rokonomtól és gondoltam kipróbálom vajon milyen. ÉS NAGYON IMÁDOM
2011. ápr. 30. 13:16
 14/22 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem tetszik a kérdés,nem kell alákommentelni se.:)
2011. ápr. 30. 13:24
 15/22 anonim ***** válasza:

"milyen h.lye kérdés ez már megint? Mi az, hogy miért? b@zdki te mért hordasz alsóneműt? mért pont azt a pirosat? Istenem ..-.-""

nekem ezzel az istenemezéssel eléggé leoltásnak tűnt...

egy féle... ezen mit nem lehet érteni??? ha csak tangát gyártanának akkor egyértelműen mindenki azt hordana. de van tanga, francia, sima, stb... így már van oka a kérdezőnek a kíváncsiságra.

2011. ápr. 30. 13:27
 16/22 anonim ***** válasza:
utoló: fölösleges veszekedni csökkent értelmi képességűekkel:) hagyd rá:) am sztem sem hülye kérdés. én pl 9.ben kezdtem csak hordani, de ennek sok oka volt. 8.ban jöttem össze az első pasimmal, tőle kaptam egyet szülinapomra holott tudta h nem hordok ilyesmit. felvettem, de egy óra mulva vettem is le mert nagyon idegesitett. nem volt kényelmes. aztán 9. talán második félévben, történt egyszer tesi óra keretében hogy meghallottam amit a fiuk mondanak a lányokról futás közben (külön tesink volt, a fiuk csak beültek hozzánk) és hallottam h rolam folyik a téma, hogy nem borotválom a lábam, meg h "nagymamabuugyi" van rajtam. akkor kezdtem el ezzel foglalkozni mert nagyon bántott a dolog. azota ha megyek valamerre mindig tangában vagyok, de éjjelre, és itthonra jobb szeretem a simát, vagy a franciát. :)
2011. ápr. 30. 13:46
 17/22 A kérdező kommentje:
Mindenkinek van saját véleménye,ha valakinek nem tetszik a kérdés nem muszáj hozzászólni,elég csak egy jót röhögni rajta!:)
2011. ápr. 30. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:

én kb 4 éve... mert ki akartam próbálni és bejött. :) azóta nem is hordok telibugyit. :D

15/L

2011. ápr. 30. 19:20
 19/22 anonim válasza:

Kb 10 éves korom óta és imádom. :x Kényelmes és jobban néz ki, mint egy telibugyi...

És engem egyáltalán nem zavar, hogyha kilátszik a nadrágomból, sőt. :)

2011. máj. 1. 16:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem is a 10 évesen a gáz, gyártanak már 5 évesekre is... na AZ MILYEN MÁR

Ki az a beteg aki legyártja és ki az az egészen beteg aki meg is veszi

2011. máj. 1. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!