Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hány évesen kezdtet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hány évesen kezdtetek el tangát hordani és miért?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 12:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
55%

Én már vagy 10 éve azt hordok, és nagyon bejön!

87/N

2011. ápr. 30. 12:35
 2/22 anonim ***** válasza:
felsős osztályba.igazából azért,mert mások is már hordtak.na meg most már utólag azért,mert esztétikusabb.:)
2011. ápr. 30. 12:36
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

ha jól emlékszem 8.ban, és azért mert a sima bugyi már 'ciki' volt... persze, tudom, hülyeség ez alapján változni(de már anélkül is elég sok dolog miatt cikiztek :'D), de igazából azóta is azt hordok, és megszoktam, meg kényelmes.

17/L

2011. ápr. 30. 12:36
 4/22 anonim ***** válasza:
13 lehettem. Akkor kezdtem igazából nőnek érezni magamat.
2011. ápr. 30. 12:39
 5/22 A kérdező kommentje:
Benneteket zavar ha kivillan a tanga vagy az is a cél?
2011. ápr. 30. 12:42
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

kb. 8-9. osztálytól hordom. Talán nekem is az a válaszom a "miért"-re mint az előttem szólóknak: mert mások is hordták, és egy idő után ciki volt ha egyes nadrágokból kikörvonalazódott a sima butyi varrása.

Jó, én is tudom nem kell mások után menni, stb. de ez valahogy általános nézet.

A másik dolog pedig: tényleg esztétikusabb, én valahogy már sokkal jobban érzem magam benne, mint a sima bugyiba. Azt már nem is hordok, max. boxert vagy franciát.

Bevallom, az elején voltak nehézségeim a tangával, gyakran vágott, meg hasonlók...de aztán megszoktam, és mostmár egyáltalán nem érzem:).

Szóval én mellette szavazok:)

18_L

2011. ápr. 30. 12:44
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

én 8os voltam, mert cikinek éreztem a bugyit.

De nem szerettem meg, és már rég visszatértem a bugyira, persze nem a mama bugyikra.

Csak nyáron veszek tangát ha olyan gatya van rajtam, amiből kilátszik a bugyi.

2011. ápr. 30. 12:46
 8/22 anonim ***** válasza:
Én 9.-es korom óta hordok. Régen még csak suliba vettem fel, de úgy hozzászoktam, hogy már évek óra itthon is abban vagyok.
2011. ápr. 30. 12:55
 9/22 anonim ***** válasza:
50%

engem zavar, ha kilátszik...

ha olyan gatya van rajtam amiről tudom, hogy könnyen lecsúszik és nincs övem, akkor mondjuk hosszabb pólót veszek fel, és ráhúzom, hogy ne látsszon ki.

szerintem visszataszító ha kilóg

17/L

2011. ápr. 30. 12:55
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
milyen h.lye kérdés ez már megint? Mi az, hogy miért? b@zdki te mért hordasz alsóneműt? mért pont azt a pirosat? Istenem ..-.-"
2011. ápr. 30. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!