Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők igényelhetik, a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők igényelhetik, a férfiak nem?

Figyelt kérdés

Ha itt megjelenik egy kérdés, melyben a fiú panaszkodik, hogy a barátnője nem elégíti ki orálisan, akkor rögtön le lesz torkolva, hogy tee, te hülye, fogadd el, hogy ilyen a barátnőd, különben nem is szereted!

De volt itt egy kérdés, ahol a lány írta, hogy nem nyalja ki a fiú, arra meg csak olyan válaszok jöttek, hogy hülye a barátod, hagyd el, stb.

Mi ez a kettős mérce?

Lehet, velem van a baj, de szerintem SE FIÚ, SE LÁNY nem követelőzhet, nem hagyhat el ezért valakit!

És ne jöjjön senki a sperma meg a hüvelyváladék összehasonlítgatásával, meg hogy egyes nők csak orálisan tudnak elélvezni, mert ilyen alapon ezek a nők akkor le se kéne feküdjenek, hisz úgyse élveznek el csak orálisan... de mégis lefekszenek. Ez egy duma. Szerintem ha nincs orál, nincs orál, ezt fiúnak és lánynak EGYARÁNT el kell fogadnia!

2011. ápr. 30. 11:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"felmerül a kérdés, hogy megcsalás-e az, ha azért copatja le magát a srác más nővel, mert a sajátja nem teszi meg neki, ő meg szeretné."

megcsalás

"elvárhatja e azt az ember párja, hogy a férfi úgy élje le a teljes életét, hogy ez a vágya soha nem teljesül, mert az őt amúgy szerető párja nem teszi meg, mégcsak ritkán sem?"

Elvárhatja. El kell fogadnia, hogy a párja nem szereti az orált, pl. undorodik tőle, stb. Ugyebár se a nő, se a férfi nem a párja kielégülésének tárgya.

2011. ápr. 30. 11:43
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Továbbra is silány következtetés.
2011. ápr. 30. 11:43
 13/16 napietus ***** válasza:
48%

szerintem a szexben minden megengedett, ami MINDKÉT FÉLNEK jó. de semmi, ami bármelyiknek kellemetlen. ezekben a dolgokban kompromisszumot kell kötni, ha szeretjük a másikat. ha meg csak szexpartner, akkor keressünk mást. nem korrekt dolog sem a férfi, sem a nő részéről a partnerét olyasmire kényszeríteni (akár érzelmi/szexuális zsarolással), amit az nem szeretne. aki ilyesmit mond, hülyeséget beszél.

29/N

2011. ápr. 30. 11:46
 14/16 A kérdező kommentje:
eh na végre valaki
2011. ápr. 30. 11:50
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Ha a sex nem jó, a kapcsolat sem jó.

Nem hiszem, hogy működik valami úgy jól, hogy hiányos. Működik ideig-óráig de előbb vagy utóbb a hiány miatt valaki mellé lép.

Ez a szörnyű igazság.

Ha el kell fogadni, azt is el kell, hogy akkor aki nem kapja meg az kapja meg valaki mástól. Ha te nem tudsz pörköltet enni, de én szeretem mondjak le róla örökre?

Amúgy meg, nem hiszem, hogy huszon valamennyi vagy. A sexben nem csak az orgazmus a jó, elég szegényes lenne.

2011. ápr. 30. 14:29
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
tökéletesen egyet értek a kérdezővel. jól gondolod.. bár mindenki így gondolná.. a szerelemben fontos a szeretkezés, de nem azon alapul.
2011. ápr. 30. 15:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!