Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők igényelhetik, a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők igényelhetik, a férfiak nem?

Figyelt kérdés

Ha itt megjelenik egy kérdés, melyben a fiú panaszkodik, hogy a barátnője nem elégíti ki orálisan, akkor rögtön le lesz torkolva, hogy tee, te hülye, fogadd el, hogy ilyen a barátnőd, különben nem is szereted!

De volt itt egy kérdés, ahol a lány írta, hogy nem nyalja ki a fiú, arra meg csak olyan válaszok jöttek, hogy hülye a barátod, hagyd el, stb.

Mi ez a kettős mérce?

Lehet, velem van a baj, de szerintem SE FIÚ, SE LÁNY nem követelőzhet, nem hagyhat el ezért valakit!

És ne jöjjön senki a sperma meg a hüvelyváladék összehasonlítgatásával, meg hogy egyes nők csak orálisan tudnak elélvezni, mert ilyen alapon ezek a nők akkor le se kéne feküdjenek, hisz úgyse élveznek el csak orálisan... de mégis lefekszenek. Ez egy duma. Szerintem ha nincs orál, nincs orál, ezt fiúnak és lánynak EGYARÁNT el kell fogadnia!

2011. ápr. 30. 11:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nagyon igaza van a csemetének!
2011. ápr. 30. 11:19
 2/16 anonim ***** válasza:
Jól beszélsz. Majd a 13. születésnapodra meghívsz?
2011. ápr. 30. 11:19
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez jelen helyzetben így teljesen igaz, ahogy írtad. Amit én olvastam pár nappal ezelőtt, az egy olyan eset volt, hogy a lánynak nem akarták csinálni, DE ő csinálta a partnernek rendszeresen, ezért írták neki, hogy ne csinálja ő se és hogy ezt viszonozni kéne. De ez szerintem sem lehet követelés egyik részről sem, kivéve, ha csak az egyik fél nem akarja a másikkal csinálni.
2011. ápr. 30. 11:20
 4/16 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne emiatt bárkit is elhagyni? Mindenki a lehető legtökéletesebb kapcsolatra vágyik. Ha ez valakivel nem valósítható meg, akkor a kapcsolat nem tökéletes. Újat kell keresni.
2011. ápr. 30. 11:29
 5/16 A kérdező kommentje:

"Jól beszélsz. Majd a 13. születésnapodra meghívsz?"

Mész te a fenébe. Kis naiv tini, még nem ismeri az életet, de majd ha felnő, akkor aztán jól megcsalja a párját, ha nincs orál, mert ez a normális, ugye? Barom. Különben 22 éves vagyok.

2011. ápr. 30. 11:33
 6/16 A kérdező kommentje:

"Miért ne lehetne emiatt bárkit is elhagyni? Mindenki a lehető legtökéletesebb kapcsolatra vágyik. Ha ez valakivel nem valósítható meg, akkor a kapcsolat nem tökéletes. Újat kell keresni."

Na még egy ember, akinek a szexen alapul a kapcsolata, akinek az a legfontosabb.

2011. ápr. 30. 11:34
 7/16 anonim ***** válasza:

felmerül a kérdés, hogy megcsalás-e az, ha azért copatja le magát a srác más nővel, mert a sajátja nem teszi meg neki, ő meg szeretné.

elvárhatja e azt az ember párja, hogy a férfi úgy élje le a teljes életét, hogy ez a vágya soha nem teljesül, mert az őt amúgy szerető párja nem teszi meg, mégcsak ritkán sem?

2011. ápr. 30. 11:39
 8/16 anonim ***** válasza:
11.34-re: ritka nagy melléfogás, borzalmasan rossz emberismerő vagy. Egyedül élek 8 éve :)
2011. ápr. 30. 11:39
 9/16 Dilettáns döggomba ***** válasza:

Bírom az ilyen kérdéseket. Ez is általánosítás.

Igényelheti mind a kettő, aztán vagy megkapja, vagy nem, és ha nem, akkor vagy belenyugszik, vagy nem.

2011. ápr. 30. 11:40
 10/16 A kérdező kommentje:
Ettől még lehet a legfontosabb neked egy kapcsolatban a szex.
2011. ápr. 30. 11:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!