Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért várják el a orális szexet, ha utána nem hajlandóak megcsókolni a barátnőjüket?
"nem az van, hogy nem hajlandó, nem is tisztesség kérdése, hanem egy férfi ösztönösen undorodik a saját váladékaitól, főleg orgazmus után. Ezt egy nőnek el kell fogadni.
(aki nem undorodik, az valószínűleg homár)"
Te nagyon hülye. Amitől te undorodsz, azt beleengednéd a szerelmed szájába?? Bravó. Gratulálok. Szép kis szerelem az ilyen. A férfi ösztönösen undorodik a saját spermájától... de szép kis önmitizálás... ám tegye, de akkor ne kérje, hogy a nő szájába élvezzen... Vagy ha beleélvez, ne undorodjon a csóktól! Képzeld én nem undorodom, mégse vagyok meleg!
"Azokkal a nőkkel van baj,akik hajlandók erre! Te tudsz utána enni?
Azért,mert ma divat az orál,még nem normális dolog. Miért kell a férfiak minden óhaját teljesíteni? Ha nem tud másképp kielégülni-kielégíteni,akkor ott kell hagyni."
Ehhez is csak gratulálni tudok. Nehogy már teljesítsétek a férfiak óhajait... ó dehogy... de azért a tieiteket persze teljesítsék a férfiak... uhh.
Ezek a válaszok...:D
Aki csókolózik a barátnőjével orál után az meleg?:) Fordítva meg lezbikus nem? :)
Megvilágosodtam a párom meleg, én meglezbikus vagyok, azt hiszem ideje szakítani 5 év után :)
Ennyi erővel én nem kényeztethetem miután belémhatolt, mert ott van rajta a nedvem,és ez undorító, a csókról meg nem is beszélve...:)
Sztem semmi undorító vagy visszataszító nincs abban, ha beleélvezek a csaj szájába és utána csók. Sőt, engem felpörget és igenis izgató. :) Szóval mondhatom, hogy rendszeres, hogy szájba élvezés után csókolózunk.
Ha ilyen problémád van (és lány vagy), akkor megbeszélhetjük ezt a dolgot személyesen is :D
24/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!