Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik miért várják el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért várják el a orális szexet, ha utána nem hajlandóak megcsókolni a barátnőjüket?

Figyelt kérdés
Vagy, ha elvárják, akkor miért nem hajlandóak utána megcsókolni őket? Szerintetek ez tisztességes?
2011. ápr. 30. 07:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Naaaa! Nem a pasikkal van a gond, hanem az ismeretségi köröddel.
2011. ápr. 30. 08:04
 2/16 anonim ***** válasza:
18%

nem az van, hogy nem hajlandó, nem is tisztesség kérdése, hanem egy férfi ösztönösen undorodik a saját váladékaitól, főleg orgazmus után. Ezt egy nőnek el kell fogadni.

(aki nem undorodik, az valószínűleg homár)

2011. ápr. 30. 08:08
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

Azokkal a nőkkel van baj,akik hajlandók erre! Te tudsz utána enni?

Azért,mert ma divat az orál,még nem normális dolog. Miért kell a férfiak minden óhaját teljesíteni? Ha nem tud másképp kielégülni-kielégíteni,akkor ott kell hagyni.

2011. ápr. 30. 08:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Én még soha nem tapasztaltam ilyet, nem is értem!
2011. ápr. 30. 08:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatlan vagyok , szóval lehet h hülyeséget írok, de orális szexelni szerintem anélkül is lehet hogy a szájába élveznék.... és ha nem megyek el a szájában akkor miért ne csókolnám meg ha szeretem? Ha kinyalnám és ő nem akarna megcsókolni ezért, az nekem is rosszul esne. De való igaz hogy a férfi ösztönösen undorodik a spermájának "kóstolgatásától".. undorító. (24/f)
2011. ápr. 30. 08:23
 6/16 anonim ***** válasza:

igaz amit irsz.. osztonos a dolog..

de nemtudom lanyoknal annyra ez nemigaz.. volt baratnomet nemerdekelte hogy epp nyalas utan csokoloztunk..

2011. ápr. 30. 08:55
 7/16 anonim válasza:
Egyszerüen nem kell a szájába élvezni és ennyi...én se szoktam a barátnõm szájába êlvezni..és engem.nem érdekel h elõtte mit csinált..de ahogy elnéztem õ érzi kicsit kellemetlenül magát.
2011. ápr. 30. 09:40
 8/16 anonim válasza:
100%

Szerintem aki nem hajlandó orál után megcsókolni a barátnőjét, vagy a barátját, az nem is érdemli meg. Miért kéne a férfiak ösztönösen undorodjanak a saját testnedveiktől? A nyál is testnedv, mégse köpködjük egész nap, ez hülyeség.

Kényesebbeknek csók előtt, meg kell csókolni egy ruhadarabot, takarót, ezzel le lehet tisztítani a nyelvet, ajkat. Ha ezek után sem hajlandó a csókra akkor le kell szokni az orálról, netán partnert cserélni. 20/F

2011. ápr. 30. 09:40
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

ok, nem az összes testnedveiktől, hanem a spermától.

Te talán lenyalod a csajod nyelvéről? Mert akkor bizony látens búza vagy.

2011. ápr. 30. 10:08
 10/16 anonim ***** válasza:
én vágyom az orális szexre, amit a páromtól nem kapok meg, de nem is úgy akarnám, hogy odaélvezzek, csak aktus előtt előjátékként szeretném. odaélvezés kizárva, az undorító.
2011. ápr. 30. 11:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!