Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfi aki még szűz mennyi ideig bírja első alkalomkor?
Figyelt kérdés
illetve ha már tapasztaltabb az illető, akkor mennyi ideig bírja az ágyban?:) mennyi az átlag és az elfogadható idő?:)
köszönöm
2011. ápr. 29. 18:36
11/15 full twirl válasza:
"16:36" ezen a stopperrel mérésen jót röhögtem, aztán elképzeltem a kérdés feltevőjét, amint a következő maszturbáló vb-re edz a stopperével
12/15 anonim válasza:
"maszturbalo VB".....milyen hulyek vagytok:)):))...
13/15 anonim válasza:
az én barátom elsőre 1.5 óráig bírta,aztán pihentünk olyan 20 percet,addig ettünk,tusoltunk,aztán volt megint vagy egy óraxDő nem ivott semmit,csak én ittam olyan egy kis vodkátXD
mostanában úgy szoktuk,h egy este olyan 3x-4x,és 1 olyan 30-40 percig tart,persze közbe szünetekkel
15/15 A kérdező kommentje:
S milyen időközönként verjem ki úgy, hogy gyorsan csinálom és mikor élvezném megállok kicsit majd újra.. ?
2011. máj. 2. 18:16
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!