Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy átlagos férfi aki még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos férfi aki még szűz mennyi ideig bírja első alkalomkor?

Figyelt kérdés

illetve ha már tapasztaltabb az illető, akkor mennyi ideig bírja az ágyban?:) mennyi az átlag és az elfogadható idő?:)

köszönöm

2011. ápr. 29. 18:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

Én első alkalommal kb 20 percig bírtam. A másodikon meg kb 20 másodpercig :D

Egy rutinos férfi viszont bármeddig bírja! Csak önuralom kérdése. Addig kell tolni a talicskát amíg a párodnak is jó, utána lehet kiönteni a sódert!

2011. ápr. 29. 18:59
 2/15 anonim válasza:
Elsőre nem sokáig bírják a legtöbben, aztán a megszokással együtt az időtartam is megnövekszik.
2011. ápr. 29. 19:01
 3/15 A kérdező kommentje:

értem.

én még szűz vagyok, de ha oda kerülne a sor hogyan tudnám "tartóztatni magam" ?:)

2011. ápr. 29. 19:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

- ha érzed, hogy el kéne menni akkor lelassítasz vagy leállsz

- a makkod alján van egy pont (ahol a fitymaféked van), amit ha erősen (azért ne fájjon) megnyomsz akkor csökken / elmúlik az inger egy időre az ejakulációra

2011. ápr. 29. 20:31
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én első alkalommal is baromi sokáig bírtam (fél óra volt kb), mert egész egyszerűen alig éreztem valamit a gumiban. (normál lifestyles)Mindenki mondta, hogy huuu de frankó lesz, meg mennyivel jobb mint kézzel csinálni... Hát baromian meg sem közelítette azt az érzést. Persze hatalmas élmény volt, hogy a barátnőd, meg stb, de nekem ahhoz hogy elmenjek fizikailag érezni kell valamit.

Még most is valami hihetetlen nagy érzéstelenítő faktor, sokkal de sokkal jobb nélküle. Csakhát ugye tablettához stabil partner kell.

21f (ez volt három éve)

2011. ápr. 30. 12:06
 6/15 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek.:) ment a hasznos válasz;)

még az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne gyakorolni azt, hogy minél tovább bírjam?[maszturbálás során..]

2011. máj. 1. 16:20
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
minél gyorsabban verd a fütyid,
2011. máj. 1. 16:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát úgy, hogy miközben szórakozol magaddal, nem arra hajtasz, hogy minél hamarabb vége legyen. hanem pl stopperrel az időt, s akkor nézed, hogy még csak ennyi meg annyi.
2011. máj. 1. 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gyakorolj,hogy mikor elmennél,mindig abbahagyod,és ezt megismétled párszor(kb 3szor)és csak utána élvezel el.

Nincs ilyen,hogy elfogadható idő,van,aki például direkt a gyors és intenzív aktust szereti:)

Első alaklom attól is függ,hogy gumival csináljátok vagy más fogamzásgátló módszerrel,illetve,hogy ittál-e alkoholt,mennyire izgulsz stb.

2011. máj. 1. 16:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem pl elsore nem is sikerult elmenni. Ido kellett hogy megszokjam lannyal, de meg mindig joval tovabb tart mint "magamnak", es nem visszatartas miatt, hanem mert egyszeruen masok az ingerek.
2011. máj. 1. 16:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!