Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel vegyem rá a barátomat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel vegyem rá a barátomat a több szexre?

Figyelt kérdés

Szóval az a baj hogy a barátom nagyon ritkán kezdeményez:( Két hetente 1x:( Nekem ez nagyon nagyon kevés:( Amikor éppen együtt vagyunk akkor nagyon jó imádom vele és utána ő is mondja hogy mennyire jó. Közben ő is és is többször elélvezünk. De ez akkor is nagyon kevés:/ Valami ötlet, hogy hogyan tudnám rávenni a többre? Előre is köszi: 20/L

(A barátom 21 éves)

2011. ápr. 29. 17:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát erre én is sokszor gondoltam de mielőtt összejöttünk egy nap 100szor felhívott hogy mit csinálok ilyesmi... Mai napig mindennap mondja hogy mennyire szeret... Szóval szerintem nem ez a baj... És hát elég sexy ruhákba járok. Télen-nyáron alap a kivágott felső és a cicanadrág.. Babydollban és azok közül is a legtöbb átlátszó hát már többet az öltözködésből nem igazán tudok mit kihozni...
2011. ápr. 29. 19:27
 12/16 anonim ***** válasza:
olvastam, itt hogy a fiúk dolga? hol van ez megírva? akkor a fiúk dolga a pénz keresés is? szerintem örülne is neki ha kezdeményeznél.
2011. ápr. 29. 23:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Az igazat megvallva, nem értem a srácot, én ha találkozok a barátnőmmel már akkor azon jár az eszem hogy hogyan csaljam be a hálóba :P

Van egy mondás miszerint a férfiak minden 2-dik percben a szexre gondolnak, ez kérem aljas rágalom, mert minden percben, és aki mást mond az hazudik XD

6 éve vagyok együtt párommal és a mai napig nem bírok magammal, napszaktól esetleges jelenlévőktől függetlnül, próbáljatok ki új dolgokat, és az előttem szólónak totál igaza van, ha kezdeményezel azzal még jobban feltudod húzni az agyát és tuti neked esik!

2011. ápr. 30. 09:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Átölelem és egyszerűen annyit suttogok a fülébe hogy akarlak,mire ő rám veti magát.L
2011. ápr. 30. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:

bírom ezt a fiú kezdeményezzen dolgot..A lány miért nem kezdeményezhet? Mi van ha a srác önbizalom hiányos vagy hasonló dolgok?

Amúgy meg mi az te nem tudsz kezdeményezni? Ott vagytok ketten, kezdj el vele smárolni, simogasd a srác felsőtestét, aztán megy az magától. Ezt így előre nehéz kitervelni add át magad a pillanatnak ha tényleg ennyire vágysz rá.

Egy másik dolog. Ha a srác kb kéthetente kezdeményez akkor lehet hogy neki elég és nem akarja többször csinálni, nem gondolod? Ha a szexre érettek vagytok akkor a beszélgetésre is legyetek azok könyörgöm.

2011. ápr. 30. 17:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 1. 20:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!