Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel vegyem rá a barátomat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel vegyem rá a barátomat a több szexre?

Figyelt kérdés

Szóval az a baj hogy a barátom nagyon ritkán kezdeményez:( Két hetente 1x:( Nekem ez nagyon nagyon kevés:( Amikor éppen együtt vagyunk akkor nagyon jó imádom vele és utána ő is mondja hogy mennyire jó. Közben ő is és is többször elélvezünk. De ez akkor is nagyon kevés:/ Valami ötlet, hogy hogyan tudnám rávenni a többre? Előre is köszi: 20/L

(A barátom 21 éves)

2011. ápr. 29. 17:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod szóban megmondani, akkor a jól bevállt koton lebegtetést ajánlom.
2011. ápr. 29. 17:57
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha ő nem, hát kezdeményezz te. Nem fogja zokon venni.
2011. ápr. 29. 18:00
 3/16 A kérdező kommentje:

Jaj azt kihagytam a kérdésből hogy már többször beszéltünk róla hogy majd több lesz de aztán csak ígéret maradt:(

Válaszolónak:

Ez az óvszer dolog nekem nem tetszik:D

Azért köszi!

Esetleg Más? Valaki?

2011. ápr. 29. 18:03
 4/16 anonim ***** válasza:
nemtom mitől féltek, ha egy férfinek egy nő nemet mond mert mondjuk " Még " nem akarja akkor csak annyit mond h semmi baj kicsim akkor később, ha te rákérdezel szerinted lefog ba*ni egyet v mitől félsz:S..
2011. ápr. 29. 18:03
 5/16 A kérdező kommentje:
De épp ez a kérdés? Hogyan kezdeményezzek? Főleg hogy szerintem ez a fiú dolga:/ Ti lány hogy szoktatok?
2011. ápr. 29. 18:04
 6/16 A kérdező kommentje:

Lehet hogy kicsit rosszul fogalmaztam!

Szóval a kérdésem az lenne hogy hogyan kezdeményezzek? Vetkőzzek neki vagy ti miket szoktatok?

2011. ápr. 29. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:

az én barátom is tiszta ilyen, megőrülök hogy annyit kell mindig várni míg beadja a derekát... szerintem egyszerűen lusták.

mikor nála alszok és nem bírok már magammal elvonulok a fürőbe hosszabb időre (hogy észrevegye a hiányom xD) felveszek vmi dögös fehérneműt jah és vizes a hajam mert az nagyon beindítja aztán csábosan besétálok amíg ő nézi a tévét... általában nem tud ellenállni, csak odamegyek adok egy vad csókot és érti mit akarok... néha meg odacicázom h nem tud valami jobbat amit csinálhatnánk...? :D ilyesmik, vesd be minden női bájad, nem tudnak majd ellenállni :P

2011. ápr. 29. 18:08
 8/16 anonim ***** válasza:

Kezdeményezés a fiú dolga? Nem hinném. Nálunk én mint nő 10 alkalomból 6-szor legalább én kezdeményezek. Nincs ezzel semmi gond, sőt szerintem a pasik imádják érezni hogy a nőjük kívánja őket, és úgy adja tudtukra hogy ágyba csalogatják. Hogyan vedd rá?

Például hívd át egy dvd-t megnézni, s mikor felénél jár a film, kezd el csókolgatni a nyakát, harapdálni a fülcimpáját, közben a pólója alá csúsztatod a kezed és simogatod a mellkasát, játszol a mellbimbójával stb. Esetleg ha nem veszi az adást súgd oda hogy kívánlak...

Ha nyugi van a lakásban, nincs zavaró tényező, mégse indul be, akkor vmi gond van 21 évesen.

2011. ápr. 29. 18:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi mind a kettőtöknek:) Ezeket kipróbálom ma:) Hívom is dvd-zni:)
2011. ápr. 29. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem kíván titeket. Ez az igazság sok esetben. Pasi vagyok tudom, hogy így működünk. Ha egy csaj vonzó nekünk akkor nincs gond azzal, hogy legyen szex.

Illegetni kell magatokat szexi cuccokat felvenni stb. De ez sem biztos, hogy végül a megoldáshoz vezet. Ha már a kapcsolat elején ilyen a pasi akkor egyszerűen nem kívánja a szexet senkivel sem.

2011. ápr. 29. 18:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!