Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek teszik ha egy lány nap mint nap sminkeli magát? Vagy csak alkalmakkor sminkelje magát?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 13:10
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! :))
2011. ápr. 29. 15:00
12/14 anonim válasza:
Utálom és ki nem állhatom ha 1-nő rendszeresen sminkeli magát. nem tudom a nő arcát,homlokát nyalni,csókolni mert állandóan az a rohadt púder a számba kerül és a torkomon kavarok,minek következtében tüsszögök tőle.Csak a csúnya nők használják állandóan mert nélküle nem szépek! Egyébként az állandó kölnit is utálom,mert én nem a kölni illatára vagyok kiváncsi hanem a nő illatára mert abba is beleszerettem nem csak a szépségébe vagy bármi másba.A kölnis nyak meg savanyú. a természetes nőket szeretem nem a mesterségeseket !!!! 35F
13/14 A kérdező kommentje:
végül is igazad egyrészt! ;) :)
2011. ápr. 30. 16:55
14/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Másrészt nem hinném, hogy ez hosszútávon jót tesz a bőrnek. Csúnyább is lehet tőle és akkor még több smink kell...ördögi kör. Szoktam látni tizenéves lányt is suliba menet akin van vagy 20 réteg vakolat. Teljesen mű arca van tőle pedig alapból nem csúnya sztm.
Egy nő természetesen legyen szép. Persze alkalmakra hangsúlyosabbá teheti a vonásait stb.
Én sem öltözök ki minden nap.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!