Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek teszik ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek teszik ha egy lány nap mint nap sminkeli magát? Vagy csak alkalmakkor sminkelje magát?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 13:10
1 2
 1/14 anonim válasza:
81%
természetes szépség a legjobb smink :)
2011. ápr. 29. 13:11
 2/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs abba semmi rossz ha valaki sminkel,csak

nézzen úgy ki mint egy meszelt fal,és maradjon meg arc

természetessége.

2011. ápr. 29. 13:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Én pl minden nap sminkelem magam, de az annyiból áll hogy bőrhibákat kijavítom, egy kis szemcerka és ennyi.
2011. ápr. 29. 13:17
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
Ha valaki igazán szép, akkor nincs szüksége sminkre. Mindig a természetes szépség a legszebb.
2011. ápr. 29. 13:19
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem szép a mindennapos, nem túl durva smink. Nekem mindenképpen tetszik.
2011. ápr. 29. 13:28
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ne sminkelje magát, ezek a szépítkezőszerek szerintem nem tesz jó a bőrnek. Én szeretném ha sokáig szép maradna és nem rohadna le az arcáról a bőr 50 éves korában.

Még a bőrhibák javítását is furcsállom, mert ott mindig más színű az arc és más állagú is.

2011. ápr. 29. 13:32
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha nem fest magának monoklit, akkor mindegy.

Meg a rikító rúzsokat sem szeretem.

2011. ápr. 29. 14:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Az én gyönyörűm smink nélkül is nagyon szép. Csak alkalmakkor sminkeli magát... és hááát olyankor is nagyon gyönyörű. Én mindenhogy odavagyok érte. Imádom a természetességét. <3<3
2011. ápr. 29. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem valamiért sosem érdekelt, hogy egy pasit érdekli egyáltalán a sminkelés. Számomra mindig az volt fontos, hogy természetes legyek, és mivel szeretem birizgálni az arcom, így senki kedvéért sem tennék fel sminket. Ha egy pasi belém szeret, az nem a sminkelt arcomba fog beleszerelmesedni. Ha meg nem tetszik neki, hogy sima az arcom, akkor viszlát. Mondjuk ilyen még sosem mondtak hála.
2011. ápr. 29. 14:24
 10/14 anonim ***** válasza:
45%

Én nő vagyok de egy nő sokkal szebb egy pici sminkkel, mert az nagyon szépen kiemeli a vonásait.

A smink (jó alapozó) véd a szennyeződéstől, ha UV szűrő van benne, még a korai öregedést is kivédi.

Én lassan 30 vagyok és 15 éves korom óta sminkelem magam egy csepp ráncom sincs. Ez egy hülye duma, hogy öregedik tőle a bőr.

Ha soha nem sminkeli valaki magát, nagy mennyiségű UV sugárzásnak és szennyeződésnek teszi ki a bőrét, az korán aszalt szilva lesz.

2011. ápr. 29. 14:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!