Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem áll föl, pedig eszméletlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll föl, pedig eszméletlenül kívánom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Több hónapja együtt vagyunk barátnőmmel. Amikor először akartunk szeretkezni, minden teljesen rendben ment, de az aktus előtt hirtelen lelankadt. Ezen akkor bestresszeltem és azóta is idegeskedek, hogy mivan, ha nem áll fel, amikor meg feláll, akkor meg az villan be, hogy meddig fog még...így képtelen vagyok rendes szexre vele. Az orál és a többi tökéletesen működik. 19F
2011. ápr. 29. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2 fiúval is így jártam, mármint hogy velük ez történt...

Mai napig nem tudom, most velem volt a baj, vagy sem:-S

2011. ápr. 29. 18:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítő tippeket, megfogadtam párat és minden rendben ment:)
2011. máj. 15. 15:03
 13/13 anonim válasza:
szeva..régi a téma,de mi volt az a pár jótanács ami bejott?? mármint az említettek kozul melyek segítettek?jólenne pár tipp mert én is hasonló cipoben járok.koszi elore is
2012. júl. 29. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!