Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a párotok hátulról (análisan) szeretne izgatni benneteket benne lennétek?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről? Van olyan, aki szereti?2011. ápr. 29. 10:21
2/35 A kérdező kommentje:
Miért nem? Indokold meg!:D
2011. ápr. 29. 10:25
3/35 anonim válasza:
Én igen, feltéve, hogy a párom egy nő.
4/35 anonim válasza:
gondolom azért nem mert az nem normális?:D nekem ne dugjon senki semmit se oda :D
5/35 A kérdező kommentje:
igen a párod egy nő.:) "birom" az ilyet amikor erre egy srác nemet mond viszont az neki jó, ha análisan csinálja a nőval..:D
2011. ápr. 29. 10:30
7/35 anonim válasza:
Anális izgatás, például ha kinyalják az ánuszrózsámat? Háát szerintem az sem. Embere válogatja, nekem nem jönne be ha ilyennel próbálkozna.
8/35 AVATAR282827 válasza:
NO BLOODY WAY!!! de amúgy tényleg...én ilyen téren régimódi vagyok és a puncit használom csak közösülés céljára...nem kívánok anált, de nekem se turkáljon ott senki...bőven elég lesz ha 50 felett az urológusnál kötelező a szűrés...előtte nem akarom elveszíteni a becsületem...
9/35 anonim válasza:
Egyik barátnőm férje döbbentem csodálkozott, hogy ez divat lett, és azt mondta, ha ilyesmi jutna eszébe a barátnőmnek, elválna :D (Félig poén volt, de a lényeg, hogy nem akarnak ilyet a szexuális életükbe építeni.)
A barátom sincs erre ráizgulva, és engem sem zaklat ilyen módon - nekünk ez tökéletesen megfelel. Kérdezted, miért: nem fogjuk erőltetni, amire egyikünk se vágyik.
10/35 anonim válasza:
Én benne lennék,egy jó kis prosztatamasszázsban,jó tud az lenni,a (férfiak g pontja)csak sok pasi,azt gondolja,hogy ettől melegnek gondolják.Ráadásul tudatlanok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!