Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátom nem akar orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem akar orálisan kielégíteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

És tényleg nem fog soha, megmondta hogy ő ezt nem szereti és ennyi.

21L

2011. ápr. 29. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"...de nem hagyja, mert neki megalázó."

Itt van a kutya elásva.

A szex, a szerelem, maga a kötelék attól kötelék, hogy kölcsönös. Nyilván nem lehet rákényszeríteni a másikat arra, amit mi _akarunk_, DE - a visszautasításban, ha az van jelen, hogy neki MEGALÁZÓ.. ?!

Lehet, hogy csak frusztrált, nem tudom. Ha ideges vagyok, tudatalatt stresszes, szorongok, akkor én is mondok zöldségeket. (Az a MEGALÁZÓ, ha nem akarja, és ráülsz a fejére, így fojtogatod és rákényszeríted, hogy csinálja. Vagy ha ugyanez, de nem mosakodsz. Érted?)

Kicsit puhítsátok, kényeztessétek egymást, próbáljátok elengedni magatokat. Az lehet, jót tesz ebben.

2011. ápr. 29. 10:02
 12/16 anonim ***** válasza:

nem arra mondta, hogy megalázó, hogyha a lányka csinálja neki?...

na mindegy, erre nincs megoldás, lehet csak meg kell érnie az orális szexre!

2011. ápr. 29. 11:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Volt ilyenem... 20 éves volt, és szűz, és ugyanígy állt hozzá. Mi szétmentünk (nem emiatt) de a következő barátnőjénél már megemberelte magát. Veled vagy mással, de majd ha egy kis rutint szerez a srác, előbb-utóbb kedvet kap.
2011. ápr. 29. 11:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudom,én imádok nyalni,és bolond az aki nem.
2011. ápr. 29. 11:56
 15/16 anonim ***** válasza:
A csávónak személyiség problémái lehetnek. Megalázó az, hogy leszopod vagy, hogy ő kinyal? Elég béna egy csávó lehet.
2011. ápr. 29. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
aszexuális hülye, uncsitesóim is mondták hogy az undorító, meg anyám is... Én meg erre vágynék csak hát nem voltam eddig sikeres, de majd most lesz bnőm ha bele döglök is!! f17
2011. ápr. 30. 10:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!