Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátom nem akar orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem akar orálisan kielégíteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

És tényleg nem fog soha, megmondta hogy ő ezt nem szereti és ennyi.

21L

2011. ápr. 29. 08:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
akkor tese csináld neki!
2011. ápr. 29. 08:40
 2/16 A kérdező kommentje:
Eddig se csináltam, pedig azt is nagyon szeretné, de nem hagyja, mert neki megalázó.
2011. ápr. 29. 08:45
 3/16 A kérdező kommentje:
helyesen: SZERETNÉM
 4/16 anonim ***** válasza:
Akkor hagyd,mert ha nem szereti akkor nem,biztos te sem élveznéd ha olyan dolgot erőltetne rád,ami nem szeretné.
 5/16 anonim válasza:
33%
Mi az hogy nem szereti? Ezt mindenki szereti! Fél valamitől?
2011. ápr. 29. 08:48
 6/16 anonim ***** válasza:
62%
Részvétem. Én nagyrészt csak úgy tudok elmenni, ha orálisan kielégítenek. Ha ebből indulok ki, és a helyedben lennék, én elgondolkoznék, hogy hosszabb távon ez hogyan is működne. De persze ez rajtad áll. Ha ezt el tudod fogadni, akkor semmi probléma...de gondolom benned is megfordult ez, nem hiába tetted föl a kérdést.
2011. ápr. 29. 08:48
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
én kielégítelek orálisan írj a z.zotya@freemail.hu ra szia
2011. ápr. 29. 09:09
 8/16 A kérdező kommentje:

Én másképp is el tudok menni, csak hiányzik.

Hülyén érzem magam, hiszen mi nők mindig rossz szemmel nézzük azokat a férfiakat, akik ki vannak akadva a barátnőjükre, amiért az nem játszik a farkukkal orálisan, és most tessék, én pontosan ugyanezt teszem.

2011. ápr. 29. 09:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha nem jó a szexuális kapcsolat köztetek, akkor szerintem sem fog sokáig működni a dolog! Egy ideig talán , mert szereted, de sokáig biztosan nem! Egy működő kapcsolatban a szexnek is működnie kell és , ha nem kapod meg tőle, amit szeretnél,hát..
2011. ápr. 29. 09:31
 10/16 A kérdező kommentje:
már bocsi, de akkor a férfiak nem kérhetik a szopást, csak mi a nyalást? nem értem... Nem akarok olyat tenni a férfiakkal, amit mi nem veszünk szívesen tőlük...
2011. ápr. 29. 09:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!