Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ezt tette tegnap, nagyon bánt a dolog orál szex közben a tv-t nézte?
Szerintem beszélj vele.
Ha nem juttok tovább akkor valóban kihasznál... :(
Pedig a leírtak alapján eléggé odaadó vagy.
Lehet hg túlságosan is... Én a helyedbe azt csinálnám ha nem akarnék beszélni vele, hogy előbb elégítsen ki ő téged és "amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten" elven csak annyit adj amennyit kaptál majd észreveszi magát. 24/L
"Lehet a levertség oka valamiféle betegség előjele is!
Egyébként orgazmus után már nem vagyunk olyan aktívak a szexben, mint azt várnátok, hiszen mikor ti (pasik) elélveztek,nektek sem jó,ha még nyaggatunk, hogy most még ezt csináld, meg azt! Szerintem ti is inkább elnyújtóztok pihire!"
Hiába, mindig megvédik egymást a nők, ha meg nem tudják, előhozzák, hogy a férfiak se különbek. Szép...
Válasz a kérdezőnek:
Lányt jól elküldeni a fenébe. Szex közben csak egymásra figyelünk. (szerintem például telefont felvenni is illetlenség szex közben, kivéve ha egy fontos hívást vársz, de akkor meg a szexszel kell várni) TV, rádió kikapcs, már szex előtt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..
Bocs, hogy megkérdezem, de ezek nem ti vagytok? Annyira emlékeztetsz ennek a kérdésnek a kiírójára. :)
Amúgy meg ne hagyd magad!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!