Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm ezt tette tegnap,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ezt tette tegnap, nagyon bánt a dolog orál szex közben a tv-t nézte?

Figyelt kérdés
Tegnap este kinyaltam megujjaztam vagy 30-40 percig folyamatosan csináltam neki g-pont orgazmusa volt és nagyon élvezte stb... utána pihent hagytam majd kséőbb leszopott, de azt úgy csinálta, hogy a tv-t nézte volt valami rajzfilm és azt meg rám se figyelt sőt hozzám se ért hogy izgasson magamnak vertem csak, majd mikor mondtam hogy lassan jövök bekapta hagyta, hogy a szájába élvezzek lenyelte... na ezután jött a fekete leves, úgy nézett rám mint aki le akar hányni mikor lefeküdtem mellé... eddig soha nem tett ilyet, sőt mikor szopott mindig ezt mondta... blöh szösz meg kirázza a hideg ilyeneket mondott, majd mikor eljöttem tőle már lökött kifele, hogy mehetek haza lassan szia csók is volt de az se olyan mint szokott egész este levert volt... ennek a g-pont orgia az oka vagy velem lett baja valamiért??? nagyon kiakasztott :S
2011. ápr. 28. 22:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Kár volt kinyalni! Ott kapcsoltam volna ki a TV-t!
2011. ápr. 28. 22:21
 2/19 anonim ***** válasza:
48%
A fiú használ ki lányt gyakoribb eset, de ez most bizony a fordítottja. Koptasd le a csajt, amíg nem késő, mert ez bizony elég gáz! Ezt komolyan mondom! Nem éri meg szívni vele tovább!
2011. ápr. 28. 22:22
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek ment a TV? Ki és mikor kapcsoltabe? Mért hagytad?
2011. ápr. 28. 22:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a levertség oka valamiféle betegség előjele is!

Egyébként orgazmus után már nem vagyunk olyan aktívak a szexben, mint azt várnátok, hiszen mikor ti (pasik) elélveztek,nektek sem jó,ha még nyaggatunk, hogy most még ezt csináld, meg azt! Szerintem ti is inkább elnyújtóztok pihire!

2011. ápr. 28. 22:27
 5/19 anonim ***** válasza:
45%
"eddig soha nem tett ilyet, sőt mikor szopott mindig ezt mondta... blöh szösz meg kirázza a hideg "-Érdekeseket mond szopás közben!
2011. ápr. 28. 22:29
 6/19 A kérdező kommentje:
mivel nála voltunk így ő kapcsolatba be én meg nem szólhattam be de mondtam neki finoman, hogy zavar... de nem érdekelte úgy vettem észre utána lehalkította mondjuk
2011. ápr. 28. 22:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Én pasim is bekapcsolja néha a tévét. Én meg kikapcsolom, így érti, hogy az most nem fog menni. Ha nem tetszik neki, nem lesz semmi. Ennyi. De sose problémázott rajta. Ha most fordult elő először, talán csak rossz napja volt.
2011. ápr. 28. 22:39
 8/19 A kérdező kommentje:
nem az első ilyen sajnos sosem kényeztet normálisan mint én őt...
2011. ápr. 28. 22:47
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg megbeszélni. Lehet ratyi napja volt. Előfordul. Azért sok sikert.
2011. ápr. 28. 23:03
 10/19 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy a tv tehet róla...a barátnőmmel mi is sok fílmet nézünk gépen, igaz csak az első 20 percet nézzük aktívan és utána más elfoglaltságot találunk, de a film megy tovább, de egyikünk se figyel rá, csak annyi, hogy le van halkítva...

nem lehet, hogy csak nem szeret szopni?

2011. ápr. 28. 23:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!