Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha az első randin kinyaltam a csajt?
Figyelt kérdés
Aza gond hogy rendesen kinyaltam akkorát élvezett hogy aligg láttam a sunaszaftól!De azóta nem hiv fel miért van ez?:S2011. ápr. 28. 21:35
11/18 anonim válasza:
Amúgy pedig már nagyon tapasztalt kan vagy mi?!
És láttad a nagy izgalomtól ,hogy mindenkivel megismertesd a legújabb szexuális képzelgésed, azt piros betűs részt az oldalon??!
Ja! Olyan szó pedig, hogy aligg, nincs a magyar nyelvben! Ne legyél már annyira felajzva!!
12/18 A kérdező kommentje:
Irigyek és rágalmazoknak no comment köszi
2011. ápr. 28. 21:56
13/18 anonim válasza:
Szerinted mit lehet irigyelni ezen a hm..., "történeten"?
Hogy nem Happy end lett a vége, vagy hogy nem ismered a helyesírást, vagy talán.. tényleg! Igazad van marhára irigylem a hatalmas fantáziád!!
14/18 anonim válasza:
szerintem hogy mennyire gáz az függ attól is, hogy ismerted-e előtte a csajt. egyébként ha a kiszemeltem randira hívna, és ha úgy alakulnának a dolgok akkor én is belemennék... szánalmas nem szánalmas, a pillanat heve alatt nem mindig dönt higgadtan / jól az ember.. 18/L
15/18 anonim válasza:
Jó nagy kamus vagy öcsém. Lehet még pinát sem nagyon láttál, csak fel akarsz itt vágni ezzel.
16/18 anonim válasza:
Hiába vág fel, nem tudjuk ki ő. Szóval lényegében nem vágott fel vele senki előtt. Haveroknak mutogathatná ezt itt, de akkor már inkább szóban kamuzzon...neme?
17/18 anonim válasza:
1.Napisz@r forever!!! :-)))
2.Ez a kisgyerek akkor látott eddigi életében pi..át ,mikor kibújt az anyukájából...
3.Ez tényleg felháborító!Csak kiny@ltad,de nem dugtad meg??? (Ha igaz volna ugye,barátom...) :-)))
18/18 A kérdező kommentje:
ennyi irigy embert:)talán ha ennyire idegesit akkor lehet te nem láttál még pinát szoval menj vissza sirni anyucinak csá
2011. ápr. 29. 20:06
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!