Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha az első randin kinyaltam a csajt?
Figyelt kérdés
Aza gond hogy rendesen kinyaltam akkorát élvezett hogy aligg láttam a sunaszaftól!De azóta nem hiv fel miért van ez?:S2011. ápr. 28. 21:35
1/18 anonim válasza:
meg most is elvezi xD...passsz ilyennel nemtalalkoztam
szerintem csak arra kelletel neki :P
2/18 A kérdező kommentje:
:S
2011. ápr. 28. 21:37
3/18 KlenDie válasza:
tuti hogy nem hiv mert még most is azt élvezi :D amugy meg még maga is meglepödött ezen mint ahogy te hog kifogod nyalni:D
4/18 A kérdező kommentje:
csakugy jött egyszerüen ottvolt elöttem és ruha off aztán most mit tehettem volna?
2011. ápr. 28. 21:44
5/18 anonim válasza:
hát, szegény fiú... jól ki lettél használva ;)
6/18 A kérdező kommentje:
és msot mit tegyek?
2011. ápr. 28. 21:48
7/18 anonim válasza:
PEdomaci válasza:
nyald ki a seggemet is :S:S
8/18 A kérdező kommentje:
mindneki azthiszi hogy pedomaci már vagy mivan?
2011. ápr. 28. 21:50
10/18 A kérdező kommentje:
pedomaci menj keres dmagadnaka 11 éves lányokat ne itt szarakodj
2011. ápr. 28. 21:52
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!