Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúknak mikor áll fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúknak mikor áll fel?

Figyelt kérdés
Fiúk! Ha megláttok egy csinos lányt,azonnal feláll,vagy hogy működik ez nálatok? Ha például csókolóztok a barátnőtökkel,közben áll a péniszetek? Vagy hogy van ez?
2011. ápr. 28. 17:05
1 2
 11/16 TOMAtm ***** válasza:
19%

gratulálok kis p*csök,nagyon jól megmagyaráztátok.

a pénisz egy ugyanolyan szerv mint bármelyik másik,tehát vér kering az erekben benne,de mivel álló répával hülyén néznénk ki ezért az ereket izmok tartják leszűkítve alaphelyzetben.mikor eljön a pubertás az agy termelni kezd egy hormont aminek hatására az izmok ellazulnak odalent és feltellík vérrel a farkunk.ez akkor még spontán.mikor már idősebbek vagyunk akkor a szervezet akkor kezdi termelni ezt a hormont amikor 'esély van szexre' ill olyan hangulat is kell hozzá.a hangulat a tesztoszteron hormon függvénye,akinek sokat termel a szervezete az gyakorlatilag állandóan kapható a szexre,kb 20 éves korig van a plafonon a termelés.

2011. ápr. 28. 17:36
 12/16 anonim ***** válasza:

utolsó: marha vagy és kész.

Egyébként ha meglátok egy bombázót áll.

2011. ápr. 28. 17:48
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Amúgy lány vagyok,mert páran szerintem fiúnak néztek..:D
2011. ápr. 28. 20:57
 14/16 anonim válasza:
nekem amikor meglátok egy sexi nőt akkor de ha lenne élettársam akkor máskor is
2015. máj. 7. 15:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem akkor ha elképzelem hogy egy jó nő méretesebb talpát nyalogatom (főleg akkor ha harisnyában van vagy mezítláb, az olyan kategória hogy el lehet durrani tőle simán! ☺️☺️☺️🤩🤩🤩)
2023. nov. 23. 08:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Az a jó kis kellemes sajtos punciszag is izgalmas a jó nőkhöz köthetően, úgy még inkább, ha elképzelem hogy ő maga is elfogadja azt! ❤️❤️❤️
2024. febr. 13. 22:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!