Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak mikor áll fel?
Figyelt kérdés
Fiúk! Ha megláttok egy csinos lányt,azonnal feláll,vagy hogy működik ez nálatok? Ha például csókolóztok a barátnőtökkel,közben áll a péniszetek? Vagy hogy van ez?2011. ápr. 28. 17:05
1/16 KlenDie válasza:
ez normális hiszen izgalomba jöttél ez lehet 1 csók 1 érintés bármi:)
2/16 KlenDie válasza:
bocsi nem ezt akartam írni félre néztem:)
Nekem például egy érintésnél is de a csóknál is attol függ, ogy mennyire tetszik 1 lány de ez emberfüggő:)
3/16 anonim válasza:
Nekem akkor áll fel amikor akarom:p
4/16 anonim válasza:
Ahogy hozzászoksz az ingerekhez, egyre kevésbé fog felállni pusztán ránézéstől.
6/16 anonim válasza:
Hát ránézéstől nem...egy csók már hatásos lehet :-)
7/16 anonim válasza:
Na meg mikor a feleségem veszi fel a tangáját...na igen attól mindig áll...
8/16 anonim válasza:
Ha szexuális izgalom ér, feláll. Néha ez látvány,néha gondolat, néha érintés, néha egyszerű mechanikus inger.
Ez olyan, mint a te nedvesedésed.
9/16 anonim válasza:
ez kor és tapasztalat függő. 15 éves koromban egy jó csaj látványára is felállt, de mostmár, hogy több éve szexelek, már nem hoznak annyira izgalomba a csajok látványa, egyéb izgatás is kell
10/16 Pj0tr válasza:
Nekem akkor amikor az agyamból a péniszembe áramlik a vér... :D
Egyébként egy adott embernél is változó lehet, mert ha durván ki van éhezve akkor egy illat foszlánytól is, ha nagyon nem akkor pedig a rendes előjáték során. És persze e között a kettő között egyenletesen elosztva.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!